njujorčani odahnuli

Na Broadwayu odigrana prva predstava od početka pandemije

Richard B. Levine/Newscom/PIXSELL
06.08.2021.
u 12:35

Prva predstava na Broadwayu nakon zatvaranja njujorških kazališta 2020. zbog pandemije koronavirusa odigrana je u srijedu uz obavezan dokaz o cijepljenju i nošenje maski.

"Pass Over" moderna verzija klasične drame "Čekajući Godota" bila je rasprodana na prvom prikazivanju u kazalištu Wilson Theatre na Manhattanu.

Prema pravilima koje su kazališta objavila prošli tjedan, publika, glumci i kazališni radnici moraju biti cijepljeni i nositi maske na predstavama koje se sada mogu izvoditi sa 100 posto kapaciteta.

Većina predstava na Broadwayu, uključujući mjuzikle "Hamilton, "Kralj lavova" i "Čarobljak iz Oza" trebala bi se početi prikazivati u rujnu nakon što su kazališta zatvorila vrata u ožujku 2020. kada je pandemija prvi put pogodila New York.

Povratak je krenuo u lipnju solo nastupom Brucea Springsteena "Springsteen on Broadway" pred ograničenim brojem gledatelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije