Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bezvremenski komad

Predstava 'Kate Kapuralica' otvorit će 62. Dubrovačke ljetne igre

dario harjacek, redatelj
dario harjacek, redatelj
17.05.2011.
u 13:03

Predstava koja je napisana prije 211 godina oživjet će još jednom na Svetoj Mariji i Mrtvom zvonu

Stullijeva komedija "Kate Kapuralica" u režiji Darija Harjačeka 26. srpnja otvorit će dramski program 62. Dubrovačkih ljetnih igara. Slika jednog grada i ljudskih sudbina njezinih stanovnika iz prilika 1800. godine, kada je predstava i napisana, oživjet će ponovno u ovoj 2011. godini, u Svetoj Mariji i Mrtvom zvonu, uz glavne glumce Jelenu Miholjević, Nikšu Baće i Barbaru Prpić te domaći ansambl glumaca koje čine Maro Martinović, Perica Martinović, Srđana Šimunović, Nika Burđelez, Ivan Magud, Branimir Vidić Flika, Romano Nikolić i Nikola Baće.

Scenografi predstave su Iva Matija Bitanga i Leo Vukelić, kostimografkinja je Doris Kristić, glazba Frano Đurović, a dramaturginja Katarina Pejović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije