Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lukas Nola
Povratak na članak

U 'Čuvaru dvorca' ima elemenata slučaja Đureković, ali svi likovi su plod moje mašte

Seriju o Udbi i urušavanju komunizma počeo je pisati prije šest godina, a snimana je na autentičnim lokacijama od Kockice do Kumrovca

Komentari 5

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:25 19.09.2017.

Na što liči ovaj Nola braćo moja mila! Jel to bolest neka teška u pitanju ili je pijanac? Akoholizam ne smatram bolešću pošto se bolest ne bira a pit se bira dali češ ii nečeš!

VL
DU
Deleted user
20:53 19.09.2017.

Izazovniju temu za seriju i netakentiranijeg redatelja teško je zamisliti i spojiti !!!

VL
PR
prohujalo
10:09 21.09.2017.

Gledao sam dio prve epizode. Ne mogu se uživiti da se dio radnje događa u Austriji. Kao da je to snimano na Sljemenu. Brvnara ili gostiona uopće ne liče na slične u Austriji. A totalna glupost koja iritira je da Gregurović odlazi do javne govornice (u Jugoslaviji)i čeka poziv od svojeg agenta . HPT je takve govornice ,na koje se može nazvati uveo nregdje 1993. ili 1994. U Jugoslaviji tadašnji PTT uopće nije imao takve govornice. Za nekog sitnica ali s malo više pažnje moglo se to izbjeći.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
14:38 19.09.2017.

Koji su ovo anonimci? Hvataju se Tita kao pijan plota samo da ih netko primjeti, makar i u sjeni njegove velicine, kada vec ne mogu zabilijestiti vlastitim sjajem, jadnici. Kako Kusturici ne treba pljuvacina po bivsoj drzavi i Titu tako kao i vama, misevi? Zato sto on blista na svjetskoj pozornici, ne treba denigrirati druge da uzdigne sebe. To samo gubitnici rade. Pljucate u pijat koji vas je do jucer hranio,Tito vas je i obrazovao, sa kradezevcima bi pasli kore od banana po kontejnerima. Moze vas sram i stid biti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.