ŠETNJA PARIZOM

Kylie Minogue kao osobni turistički vodič Demi Moore

26.06.2009.
u 13:53

Nakon što se zaljubila u Francuza s kojim je namjeravala provesti ostatak života Kylie Minogue zaljubila se i u Pariz u kojem je provela tri godine svoga života. Ljubav s Martinezom nije preživjela, ali ona prema glavnome francuskom gradu itekako je opstala. Australska pjevačica ne samo da govori francuski nego i redovito dolazi u posjete svojoj velikoj ljubavi.

Sve ovo bilo je dovoljno argumenata da je Demi Moore zamoli za turistički obilazak Grada Svjetlosti. Moore je u Pariz došla kako bi reklamirala kampanju za novi miris Helene Rubenstein Wanted čije je zaštitno lice, a Kylie je među ostalim zatražila i preporuke najboljih restorana.

Tako su glamurozne dame ubrzo uočene kako večeraju u rastoranu Coste u dijelu Pariza poznatom kao St. Germain. Na večeri su im se pridružile i Demine kćeri Scout i Tallulah Belle.

Idući se dan Demi Moore u pratnji tjelohranitelja uputila u posjet muzeju Louvre gdje je čak odlučila zaobići pravila fotografiravši Da Vincijevu Mona Lisu iako je to strogo zabranjeno.

(mbb)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?