isplatilo se

Amerikanka s 35 prijatelja plovila jahtom po Hrvatskoj: Mnoge je šokirala cijenom

@chloeahle
06.08.2024.
u 17:00

‘Htjeli smo istražiti Hrvatsku na luksuzan način, iako smo mogli odabrati jeftiniju opciju'.

Chloë Ahle iz Philadelphije provela je ljeto u Hrvatskoj, dovodeći sa sobom 35 prijatelja. Umjesto da se ograniče na jedno mjesto, odlučili su unajmiti jahtu kako bi istražili različite dijelove zemlje. Na TikToku je podijelila detalje o svom putovanju i koliko je koštalo.

‘To nije tako skupo kao što biste mislili’, rekla je, naglašavajući kako bi ovo iskustvo rado ponovila. Unajmili su jahtu na tjedan dana, a njezini pratitelji na TikToku komentirali su da ljetovanje na jahti u Hrvatskoj nije bilo posebno luksuzno. ‘Bilo je kao kampiranje na vodi’, napisao je jedan od njih. Chloë se nije složila s tom tvrdnjom, ističući da je cijena bila razumna, a iskustvo zaista luksuzno.

 

@chloeahle Replying to @three6nadia anything can happen when you’re delulu 🤭 #mba #mbatravel #croatiayachtweek #travelvlog #capcut #businessschool #croatiatravel ♬ Walking Around - Instrumental Version - Eldar Kedem

‘Htjeli smo istražiti Hrvatsku na luksuzan način, iako smo mogli odabrati jeftiniju opciju. Tražili smo iskustvo gdje se ne moramo brinuti ni o čemu. Nitko nije požalio’, izjavila je Chloë. Putovanje je počelo u Splitu krajem svibnja, a iako im je hladna voda u početku smetala, ubrzo su se prilagodili i uživali u kupanju. Posjetili su Korčulu, Dubrovnik i Hvar, među ostalim destinacijama.

Podijelili su troškove najma jahte na 36 dijelova, plaćajući 1280 eura (1400 dolara) po osobi za tjedan dana. Chloë je napomenula da sama ne bi mogla priuštiti ovakvo putovanje, ali uz prijatelje koji su sudjelovali u podjeli troškova, to je postalo ostvarivo.

 

@chloeahle Replying to @Kandace with a K money well spent 😌 #greenscreen #mbatravel #croatiayachtweek #businessschool #croatiatravel ♬ vibey birds of a feather - Jordan Greenwald

U cijenu najma jahte bili su uključeni doručak i ručak svaki dan, posada, gorivo te transport do različitih luka na Jadranu. ‘Hrana je bila dobra’, rekla je Chloë. Imali su mogućnost neograničenog pića na jahti, no odlučili su se za paket bez te opcije, jer su većinu večeri provodili van broda.

‘Ne kažem da 1400 dolara nije značajan iznos, ali smatram da je to sasvim povoljno za sedam dana na jahti u Hrvatskoj’, zaključila je. Osim toga, dodatno su platili 50 eura za pristaništa, dok je let od Amerike do Hrvatske koštao oko 450 eura po osobi.

 

@chloeahle Replying to @Gurbani B, MD consider this my personal submission to MTV cribs 🛥️ #mbatravel #croatiayachtweek #businessschool #croatiatravel #mba #travelvlog #CapCut ♬ Life Will Be - Cleo Sol

Mnogi njeni pratitelji na TikToku bili su iznenađeni cijenom putovanja. Komentirali su kako je to iznenađujuće povoljno. ‘Nema šanse. Kako je to tako jeftino?’, ‘Samo mi treba još 34 prijatelja’, ‘Ovo je dobra cijena za malo vjenčanje’, ‘U Miamiju bi platio toliko za najam jahte na četiri sata’, pisali su.

Chloë je objasnila da su putovali izvan vrhunca sezone, što im je omogućilo znatnu uštedu. Pokazala je i unutrašnjost jahte koja je uključivala prostranu blagovaonicu, 18 spavaćih soba s dvije osobe, 18 kupaonica, jacuzzi, ležaljke na palubi i malu teretanu.

 

@chloeahle Replying to @AM no mistakes were made, and we’d do it again! 💅🏽🥂 #mba #mbatravel #croatiayachtweek #travelvlog #capcut #businessschool #croatiatravel ♬ Following the Sun - SUPER-Hi & NEEKA

Komentara 1

DU
Deleted user
17:41 06.08.2024.

evo jedne lijepe strane hr turizma. predlazem adminu da odmah ukloni ovajkomentar i cijeli clanak-ta ne smije se nista pozitivno pisati za hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije