Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Editorijal

Anja Rubik je u ožujskom izdanju japanskog Voguea opasno seksi

anja rubik
Foto: Fashion Gone Rogue
1/3
31.01.2012.
u 15:27

Superpopularna manekenka Anja Rubik u "ekstazi trenutka", kako je nazvan editorijal, pokazuje zašto je baš ona najtraženiji top-model na svijetu

Nakon što su je 2010. i 2011. godine proglasili najtraženijim top-modelom, lijepa poljska manekenka Anja Rubik, koja se prošle godine udala za srpskog modela Sašu Kneževića, i dalje neumorno radi. Osim što je postala zaštitno lice modne kuće Balmain za proljeće/ljeto 2012., nedavno je snimila impresivan editorijal za ožujsko izdanje japanskog Voguea.

Anja se na najnovijim, većinom crno-bijelim fotografijama, pojavljuje u elegantnim, raskošnim, seksi modelima u kojima do izražaja dolazi njezina savršena, vitka figura. Kreacijama dominiraju ove godine moderni art-deco uzorci kojima nisu odoljeli ni Emilio Pucci, Salvatore Ferragamo, Gucci te mnogi drugi dizajneri. Fotografije potpisuje poznati francuski fotograf Hedi Slimane, a za styling je zaslužan Mika Mizutani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije