policija ga dočekala na aerodromu

Brazilska influencerica: "Dok sam spavala u avionu, čovjek me snimao; evo što sam napravila..."

Instagram/@annaclararios
21.12.2022.
u 14:30

"Dok si spavala, on je zumirao pokušavajući ti 'zaviriti' pod suknju koja se malo podigla:..", rekla joj je stjuardesa koja ju je probudila.

Brazilska fitness influencerica Anna Clara Rios na svom je Instagramu ispričala kako je prije par dana zaspala na letu iz São Paula kući u Belo Horizonte, a kad se probudila, ugledala je starijeg muškarca kako ju mobitelom snima.

"Tresem se od bijesa", kaže influencerica na Instagramu, gdje ima gotovo 650.000 pratitelja.

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion

1/32

Rios su, naime, u jednom trenutku probudile stjuardese koje su je upozorile da je jedan od putnika snima i fotografira dok spava.

U svojoj snimci ona u prolazu aviona opisuje taj incident, a čovjek koji ju je snimao sjedi na par metara od nje, nonšalantno gledajući u svoj mobitel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anninha (@annaclararios)

"Ovaj me gospodin fotografirao dok sam spavala, morale su mi to reći da odem na drugo mjesto", kaže influencerica drhtavim glasom, dok kamerom 'hvata' i njegovo lice.

Kad ga je tražila da obriše snimke vidjela je, priča, da ih je već nekome poslao preko WhatsUpa, pa je sve odmah prijavila policiji.

Iako je isprva mislila da ju je sigurno prepoznao zbog angažmana na društvenim mrežama, stjuardesa joj je objasnila da njegov čin nema veze s njenom 'Instagram slavom'.

"Mislim da nije to, dok si spavala, on je zumirao pokušavajući ti 'zaviriti' pod suknju koja se malo podigla:.."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anninha (@annaclararios)

Čim je avion sletio, ušao je savezni policajac koji u videu razgovara s čovjekom s mobitelom, prije nego ga uz pljesak drugih putnika, ispraća iz zrakoplova.

Rios je kasnije rekla da je prevezen u policijsku postaju na razgovor, no na žalost, nije uhićen.

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

 

Komentara 10

RE
reborn
15:05 21.12.2022.

S obzirom da nije imao njezinu GDPR privolu za fotografiranje, napravio je prekršaj korištenjem fotoaparata. Od odgovornosti ga ne amnestira ni činjenica da nije fotografirao njezino karakteristično lice već druge izložene dijelove njezine osobnosti. Ovaj stresni događaj je oštećena influencerica objeručke podijelila sa cijelim svijetom kako bi svi mogli suosjećati s njezinom boli.

Avatar Jadranka1
Jadranka1
15:59 21.12.2022.

Kako privlaciti paznju na bilo kakav nacin... zivimod svojih fotografija, valjda joj je trebao prvo platiti?

RE
remarga
16:53 21.12.2022.

Nije uopce lijepa ni zgodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije