Što je seks?

Čak 30 posto ljudi misli da oralno zadovoljavanje partnera nije seks

seks
Arhiva VL
14.06.2011.
u 16:27

U istraživanju su sudjelovale 484 osobe, muškarci i žene u dobi između 18 i 96 godina, piše abcnews.go.com

Znanstvenici s Instituta Kinsey pozabavili su se definicijom seksa. Zanimalo ih je što muškarci i žene zapravo smatraju seksom. U istraživanju su sudjelovale 484 osobe, muškarci i žene u dobi između 18 i 96 godina, piše abcnews.go.com. 

Gotovo 95 posto ispitanika složilo se o tome da seks znači penetraciju. Njih 11 posto kaže da seks nije seks ako muškarac nije ejakulirao. Oko 80% ispitanika smatra da je analni seks također seks, a 70% ispitanika oralni seks smatra seksom.

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
16:39 14.06.2011.

Kakav je je osecaj? kada si na vrh Himalaja I kada te baba oralno zadovoljava. Neopisivo lep ali nesmes da pogledas dole

Avatar comparator
comparator
16:50 14.06.2011.

Moram dopuniti definiciju s**a jer mislim da s** može biti i izraz nadmoći ili podčinjavanja,ovisno o partnerskom odnosu. To onda nije s** nego agresija ili zlostavljanje ako to partneri obostrano ne prihvačaju. A što je s onim parovima koji sexx ne doživljavaju kao zadovoljstvo već nužno zlo ili torturu ,što je slično predhodnom ali se razlikuje što oni to smatraju obavezom nastavka vrste. S** samo kao zadovoljstvo nesmije se gledati nego ga se promatrati iz perspektive općih moralnih vrijednosti koje nisu svagdje iste. Istraživanje s**a je zanimljivo područje.

OL
ogi_lux
19:04 14.06.2011.

Pa naravno to je ko da jedeš sladoled ili sendvič.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije