Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Cijelo vrijeme pogrešno cijedite limun: Evo ispravnog i lakšeg načina

limun
screenshot/facebook
21.05.2020.
u 23:45

Ovaj genijalan, ali jednostavan trik oduševio je korisnike društvenih mreža, a za njega je potreban samo jedan štapić.

Limuni su zdravi i ukusni, pogotovo kada se iscijede u prirodne sokove ili limunadu. Iako je cijeđenje limuna jednostavan posao, često je i vrlo neuredan, no čini se da postoji lakši i čišći način za to, prenosi mirror.co.uk.

Jedna nutricionistica, Jacqui Baihn, podijelila je video na svom TikTok profilu u kojem pokazuje kako iscijediti limun na vrlo jednostavan način te je prikupila više od 370 tisuća pregleda, a ljudi su bili šokirani što nisu znali da postoji drugi način za iscijediti limun. Bez rezanja i bez prskanja sokova, ovaj trik stvarno je oduševio ljude.

@jacquibaihn

Did you know this?! 🍋##boredathome ##lemonjuice ##lemonjuicechallenge ##healthyfood ##foodie ##healthy ##nutrition ##nutritionist

♬ BORED IN THE HOUSE - Curtis Roach

Kako biste isprobali ovaj trik, sve što trebate je metalni ili drveni štapić, dovoljno dugačak da probije rupu u limunu, od početka pa sve do kraja. Nakon što dobijete rupu, limun stavite iznad čaše i pritišćete ga, sve dok čitav sok ne izađe iz njega kroz jednu rupu. Jacqui u svom videu pokazuje koliko je to stvarno lagano te pita svoje pratitelje jesu li ikada znali za to.

“Wow, hvala društvenim mrežama što su me ponovno naučili nešto što me roditelji ili škola nikada nisu”, komentirao je jedan korisnik. “Ajme, nisam uopće znala za ovo! Cijelo vrijeme pogrešno cijedim limun”, glasio je jedan komentar. “Limun se može ‘pomusti’?”, iznenađeno je pitala jedna korisnica.

Pogledajte kako održavati težinu nakon 50. godine:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SarahER98
SarahER98
02:57 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije