POSVEĆENOST POSLU

Čudesni vojni pas Conan dan nakon ozljede već je na poslu

conan
Reuters
29.10.2019.
u 11:31

Američki vojni pas koji je lovio vođu ISIS-a Abu Bakr al-Baghdadija u zadnjim trenucima njegovog života nakon ozlijede brzo se vratio na posao.

Prije nego što se Abu Bakr al-Baghdadi raznio i počinio suicid američki je vojni pas također bio u napadu iz kojeg je izašao ozlijeđen. 

Predsjednik Trump je u ponedjeljak popodne na Twitter stavio fotografiju četveronožnog junaka kojeg je pohvalio jer je dobro istreniran od strane američke vojske. Prije nego što je belgijski ovčar pomogao u napadu na ozloglašenog Abu Bakr al-Baghdadija on je aktivirao bombu i ubio sebe i trojice djece, a Conan je iz tog incidenta izašao samo lagano ranjen. 

Iznenađujuće je da se pas ubrzo nakon toga vratio a posao javio je Pentagon. Ovo nije prvi slučaj da je belgijski ovčar pomogao u terorističkim napadima zato možemo zaključiti da je ova pasmina odlična za vojne operacije. Belgijski ovčar Cairo pomogao je kod napada na Osamu bin Ladena. 

Iz američke vojske ovim su slučajem potvrdili da imaju sva sredstva potrebna za borbu i poručili da bi teroristi trebali biti svjesni toga. 

U videu pogledajte koliko se muškarci razumiju u ženske beauty proizvode. 

Ključne riječi

Komentara 2

PE
PetrusManus
12:41 29.10.2019.

Ovo nije prvi slučaj da je belgijski ovčar pomogao u terorističkim napadima zato možemo zaključiti da je ova pasmina odlična za vojne operacije. Imam lagani osjećaj da je netko ovdje lošije obrazovan od ovoga predivnog psa.

ZO
zoranos
12:49 29.10.2019.

Svojevoljno se vratio na posao? Svojevoljno je izabrao taj posao? Svojevoljno je bio u Siriji ili gdje već to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije