Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Dar uz Living i Večernji list – tekući deterdžent ili omekšivač rublja Teta Violeta

Dar uz Living i Večernji list – tekući deterdžent ili omekšivač rublja Teta Violeta
Foto: VL
1/3
04.10.2017.
u 14:21

U subotu 7. listopada ne propustite tekući deterdžent ili omekšivač rublja i učinite svoje rublje besprijekorno čistim i mirisnim

Brinete se o čistoći svojeg rublja?

Volite kada je vaša odjeća mirisna i mekana?

Želite iskusiti jednostavnost pranja uz vrhunske rezultate?

Ako su vaši odgovori potvrdni, u subotu 7. listopada ne propustite dar – tekući deterdžent ili omekšivač rublja Teta Violeta! Čekaju vas na kioscima u paketu s magazinom Living i Večernjim listom!

Uz deterdžente Teta Violeta doživite jednostavnost pranja uz vrhunsku čistoću rublja. Oni čuvaju boju, štite tkaninu i omogućavaju vrhunsku čistoću na niskim temperaturama.

Za vas smo pripremili čak tri različita deterdženta pa na dar možete dobiti – ili tekući deterdžent koji će se posebno brinuti o vašim tamnijim tkaninama (Teta Violeta Black Renew), ili deterdžent za posebno očuvanje boja (Teta Violeta Color Gel) ili deterdžent kojim ćete učinkovito otkloniti teška zaprljanja uz osvježavajući miris čistoće (Teta Violeta Universal Gel).

Na dar možete dobiti deterdžent ili omekšivač rublja Teta Violeta, koji će vaše rublje učiniti mirisnim, mekanim i prozračnim!

Omekšivači rublja proizvedeni su u suradnji s vrhunskim francuskim stručnjacima za parfeme i vodećim svjetskim stručnjacima za njegu rublja, a kombinacija cvjetnih nota ljubičice, ruže, jasmina s voćnim notama jabuke, citrusa i kruške, temeljena na pačuliju, amberu i musku, čini vaše rublje neodoljivim!

Dakle, zadaća je jasna! Ako svoje rublje želite učiniti mirisnim i čistim, u subotu 7. listopada požurite se po svoj primjerak Livinga i Večernjeg lista! Količine su ograničene!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije