Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan dogovor

Dopuštala je suprugu da spava s drugim ženama čak i kad je bila trudna: ‘Sada ja s muškarcima odlazim na putovanja!’

TikTok
18.03.2024.
u 13:30

Djeci lažu gdje su kada odu s nekim drugim na spoj

Otvorena veza sve je češći i rašireniji pojam u zadnje vrijeme, a mnogi parovi se odlučuju na taj način 'začiniti' vezu. Žena imena Danielle je otkrila kako su ona i njezin muž u otvorenoj vezi posljednjih 14 godina.

Naime, Danielle je tvrdila da je sretna što svom mužu dopušta da viđa druge žene - čak i dok je bila trudna. "Monogamija nije smisao veze", rekla je Danielle svojim 179.000 pratitelja na TikToku, kako piše The Sun.

VEZANI ČLANCI:

"Moj suprug i ja smo u nemonogamnoj vezi već 14 godina." Govoreći za Newsweek, Danielle je otkrila da je ideja njezina supruga bila "opušteni spojevi" izvan njihove veze. "Priznat ću, osjećala sam se povrijeđeno kad me je Rich prvotno pitao želim li biti u nemonogamnoj vezi. Nikad nisam ni čula za to. Ali želio je osigurati da ćemo dugo biti zajedno jer smo imali ogromnu povezanost", priznala je.

Danielle, koja također dijeli svoju vezu na društvenim mrežama, dodala je da ima samo dva pravila kojih se mora pridržavati njezin suprug Rich. Ona glase da nije mogao ići na spojeve s prijateljima i prijateljima prijatelja, te da se ništa neće dogoditi u obiteljskoj kući. I čini se da jedinstvena veza funkcionira za oboje jer je nedavno i Danielle počela ići na spojeve s drugim muškarcima.

U isječku na TikToku otkrila je da je otišla na Havaje i sastala se s ljubavnikom na odmoru. Govorila je točno o tome što kaže svojoj djeci kada su ona ili njezin suprug odsutni i izlaze s drugim ljudima. 

@openlycommitted What do we tell the kids? That Mom took three days to do whatever she wanted! #opencommitment #enm #nonmonogamy #nonmonogamous #hawaii #travelwithoutkids ♬ original sound - Danielle | OpenlyCommitted

Danielle je rekla da samo kažu djeci da mama i tata odlaze na nekoliko noći i da im obavezno donesu poklon s putovanja. “Ovakva putovanja mi daju energiju i veselje, to je bijeg”, dodala je. Ni ona ni Rich ne ulaze u detalje zbog čega nastavljaju s takvim oblikom veze. Njezin je video od tada postao viralan na njezinom TikTok računu @openlycommitted i mnogi su u komentarima podijelili svoja razmišljanja.

Jedna je osoba napisala: "Samo sam znatiželjna kako će to dugoročno utjecati na djecu." Drugi je komentirao: "Volim slušati o različitoj dinamici odnosa, nisam siguran zašto svatko projicira svoj moral na tuđi život." U međuvremenu treći je korisnik dodao: "Ovi komentari su brutalni. Kao netko tko se uvijek dobro nosio s monogamijom, tako je zanimljivo i korisno čuti druge perspektive!"

"Samo razmislite zašto svojoj djeci ne kažete da idete s nekim drugim.. Hmm, zašto", ustvrdio je četvrti. "Kažem svojoj djeci da putujem s prijateljem—neću davati više detalja jer imaju 6 i 9 godina i ne čini mi se primjereno za njihovu dob", odgovorila mu je Danielle.

Suprugu je pronašla djevojku koja izgleda poput nje: "To nam je spasilo brak!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije