koji je vaš?

Evo zašto vas parfem čini seksipilnom!

žena
Foto: Thinkstock
1/2
11.04.2014.
u 07:44

Kada otkrijete miris koji zaista odgovara vašoj osobnosti, samopouzdanje vam raste, a to je baš ono što svaku ženu čini privlačnom.

”Ne postoji tip parfema - orijentalni ili cvjetni - koji je senzualniji od nekog drugog.” kaže Sylvaine kreatorica Delacorte parfema i direktorica odjeljenja za razvoj kompanije Guerlain.

Mnogo je važnija osobnost žene koja ga nosi. Kada otkrijete miris koji zaista odgovara vašoj osobnosti, samopouzdanje vam raste, a to je baš ono što svaku ženu čini privlačnom.

‘’Što vam se netko mora više primaknuti, da bi osjetio vaš parfem, time je miris zavodljiviji.”

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Parfemi su najjači i najraskošniji

Samo jedna kap na unutrašnjoj strani ručnih zglobova, ili iza uha, trajat će cijeli dan. Toaletna voda se može koristiti u većim količinama: špricajte parfem u zrak, a onda prođite kroz taj “oblak” da bi uhvatili pravu dozu mirisa.

Sam čin nanošenja parfema može biti vrlo seksi

Nanošenje parfema na vrat ili prskanje kose mirisom u večernjim satima je podsjetnik ženstvenosti koja vam omogućava da zavodite.

Foto: screenshot/facebook

Foto: Thinkstock

Neočekivano je često seksi

Uniseks parfem može biti neobičan izbor, a muški parfemi naročito odražavaju karakter i karizmu. Dakle, kada žena nosi parfem namijenjen muškarcima, to je zaista neočekivano, intrigantno i... zavodljivo!

Parfem i memorija su u tijesnoj vezi

Tijekom vremena, vaš parfem postaje poruka za vašeg ljubavnika - on ga uzbuđuje jer nije samo nešto što ga podsjeća na vas, već ste to vi sami.

>>Nije šala: Parfem s mirisom smrti spasit će vas kad dođu pobješnjeli zombiji

>>Mali trikovi zavođenja: Ovim ženama muškarci ne mogu reći ne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije