sve je u detaljima

Fotograf za vjenčanja otkrio: Ovo su znakovi da brak neće potrajati!

Shutterstock
14.07.2024.
u 13:30

To su stvari koje je primijetio tijekom svog dugogodišnjeg staža

Američka TikTokerica Shayla Herrington otkrila je tri stvari koje navodno već na dan vjenčanja ukazuju da je brak osuđen na razvodTri detalja koji upućuju da je brak u opasnosti od prvog dana otkrio joj je iskusni vjenčani fotograf s kojim je surađivala, a koji ih je primijetio tijekom svog dugogodišnjeg staža.

Prema njemu, prvi znak da par vjerojatno neće izdržati je ako jedan od supružnika snimi više od tri fotografije bez svog partnera.

@shaylamherrington Do you think this holds some truth? #bride #bridetobe #weddingphotographer #couple #engaged #videographer #weddings ♬ original sound - Shayla Herrington

"Ovo mi je nekako logično. Malo je sumnjivo izbaciti partnere s više od tri fotografije samo zato da biste mogli dobiti nekoliko više s mamom i tatom", komentirala je TikTokerica.

"Drugi pokazatelj su djeveruše ili prijatelji mladoženje koji izbjegavaju razgovor o supružniku kada se spremaju, nazdravljaju ili bilo što drugo", što ukazuje, objašnjava fotografkinja, da im se supružnik ne sviđa.

Treći pokazatelj da brak neće potrajati koji je navela je kada par provodi više vremena s obitelji i prijateljima nego jedno s drugim tijekom dana.

>> Članak izvorno objavljen u studenom 2021. godine

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Ključne riječi

Komentara 1

DE
Dex
20:51 14.07.2024.

bull ...........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije