kakve vi volite?

Fotografija na Instagramu izazvala veliku raspravu: Kada je banana najfinija i najbolja?

Shutterstock
22.07.2024.
u 15:30

Rasprava o zrelosti i najboljem okusu banana postala je vrlo zanimljiva

Fotografija na Instagramu izazvala je strastvenu raspravu među ljubiteljima voća o savršenoj fazi zrelosti banane. Slika prikazuje spektar banana, označenih brojevima od 1 do 15, u rasponu od jarkozelene do smeđe boje s velikim pjegama.

Svaki broj predstavlja različitu fazu zrelosti, od potpuno nezrele do smeđih banana od kojih se najčešće radi kruh od banane. Naravno, to je potaknulo ljude da se izjasne o svojim preferencijama u komentarima, piše NY Post.

Foto: Instagram / @spectacular

"Sretni broj 7 je daleko bolja banana, iako će i 6 i 8 funkcionirati. Čim banana postane pahuljasta, vrijeme je da se baci. Točkice to odmah odaju ne daju", napisala je korisnica Em. S ovim komentarom su se složili mnogi drugi, koji su također tvrdili da su banane s mrljama (10 i nadalje) već odavno prošle svoj vrhunac. "7 sigurno", ubacila se korisnica Leah.

"6. bi i dalje imala onaj suhi okus kad ti se zalijepi za nepce", dodala je korisnica Jordanna. Zatim je još netko tvrdio da preferira banane u rangu "8-9", te da slijedi pravilo "ako se ne guli lako, ne ide." Korisnica Ally se također složila da je to idealna zrelost, "tako da nije previše zrelo, ali nije grubo."

VEZANI ČLANCI:

Komentar korisnice Clare stvarno je šokirao ljude, jer je rekla da su njoj najdraže banane one pod brojem "10",Mnogi su joj pisali da banane pod brojem 10 već treba baciti jer su u većini slučajeva već trule.

"Voliš ih zato što radiš kolače s njima?", upitao ju je netko, na što je ona odgovorila da ne, već su joj te banane najslađe okusom.

Viralni veganski recept: Ispečete kore od banane i dobijete - slaninu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije