Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trendovi u ljepoti

'Glazed donut skin' apsolutni je hit u skincareu: Ovo su najvažniji koraci kako ga postići

Academy Museum Gala in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/6
24.06.2024.
u 14:35

Osvježavajući, ugodnih tekstura, mirisa i okusa ovi će proizvodi dubinski nahraniti vašu kožu.

Budite se ujutro, pogledate se u ogledalo i vidite odraz svoje kože koja sjaji zdravim sjajem, glatka poput svile, bez nesavršenosti i nepravilnosti. Zvuči nestvarno, zar ne? No, ovakav izgled nije privilegija rezervirana samo za filmske zvijezde i supermodele. S pravom njegom kože, i vi možete postići takozvani glazed donut skin, odnosno blistavu i zdravu kožu, koji je apsolutni hit u beauty industriji.

U današnjem svijetu, kada se trendovi u ljepoti neprestano mijenjaju, održiva ljepota i no make-up izgled uvijek su in. Sve više ljudi traga za rješenjima koja istovremeno njeguju i hrane kožu, iznutra i izvana. Možda ste čuli kako vaše prijateljice pričaju o svojim omiljenim proizvodima i ritualima, ali niste sigurni gdje početi ili zašto bi to trebali raditi. Kako bi se postigao prirodno blistav izgled, osim dobrih gena ključna je dvosmjerna njega, izvana i iznutra. Jednostavno ju je pronaći u liniji Herbalife SKIN proizvoda koji će vam istovremeno pružiti i prekrasan ritual ljepote. Uz pravilnu njegu kože možete ostvariti san o besprijekornoj koži, a sve počinje s nekoliko jednostavnih, ali ključnih koraka.

Foto: Herbalife

Korak 1: Nahranite kožu iznutra

Prvi i najvažniji korak za njegovanu kožu je da je dobro nahranite iznutra. Herbalife Collagen Skin Booster nije samo brzo rješenje, već i stručno osmišljena prehrana za vašu kožu iza koje stoji znanost. S osvježavajućim okusom jagode i limuna, Collagen Skin Booster je dodatak prehrani u prahu s visokim sadržajem ključnih vitamina i minerala, poput biotina, joda, vitamina A, niacina i cinka, koji pridonose održavanju normalne kože. Collagen Skin Booster sadrži i selen, koji u kombinaciji s cinkom pridonosi održavanju normalne kose i noktiju, a ono što ga čini posebnim je VERISOL® P*, visokokvalitetni peptidi kolagena koji pomažu smanjiti bore oko očiju i poboljšati elastičnost kože**. Stoga je idealan i kao priprema za ljeto jer je kod njegovog djelovanja primijećeno smanjenje vidljivih znakova celulita nakon tri mjeseca redovnog korištenja.

Korak 2: Njega kože izvana

Ostali proizvodi iz Herbalife SKIN linije namijenjeni su za njegu kože izvana i sadrže jedinstvenu, znanstveno dokazanu kombinaciju vitamina B3, antioksidativnih vitamina C i E te aloe vere. Ovisno o proizvodu, Herbalife SKIN linija sadrži i ostale biljne sastojke i ekstrakte koji joj pružaju luksuzan doživljaj, poput hranjivih biljnih ulja i eteričnih ulja, peptida i vitamina pomno odabranih kako bi poboljšali izgled vaše kože. Uz to, Herbalife SKIN linija je dermatološki ispitana.

Korak 3: Čišćenje kože

Svaka pametna beauty rutina započinje čišćenjem. Umirujući gel za čišćenje s alojom namijenjen je normalnoj do suhoj koži te je bez dodanih sulfata i parabena, s biljnim čistećim bazama koje ne isušuju kožu te ne narušavaju njezin hidrolipidni i ostavljaju je čistom i mekom, bez tragova šminke i nečistoća.

Korak 4: Toniziranje

Nakon čišćenja kožu je poželjno tonizirati. Biljni tonik za dodatnu energiju, s mirisom mandarine te obogaćenom aloe verom, u trenu hidratizira i osvježava umornu kožu.

Korak 5: Nanošenje seruma

Korak koji čini dodatni benefit za kožu je nanošenje seruma. Serum za ublažavanje bora*** s ekstraktom sjemena kestena te peptidima, pomaže u ublažavanju pojave tankih linija i bora, pružajući osjećaj glatke i mladolikije kože.

Foto: Herbalife

Korak 6: Njega okoloočnog područja

Nježno područje oko očiju zahtijeva posebnu njegu. Gel za učvršćivanje kože oko očiju povećava elastičnost kože i pomaže poboljšati izgled čvrstoće područja oko očiju dok Hidratantna krema za kožu oko očiju**** pomaže ublažiti tanke linije i bore oko očiju.

Korak 7: Hidratacija

Hidratacija je esencijalna za zdravu kožu. Dnevna hidratantna krema za blistavu kožu sadrži koži ugodnu mješavinu vitamina, aloe vere i ulja oraha makadamije te izvrsno hrani i vlaži kožu.

Korak 8: Zaštita od sunca

Nezaobilazni dodatak dnevnoj skincare rutini je višenamjenska Zaštitna hidratantna krema SPF 30, osmišljena kako bi hidratizirala i istovremeno štitila vašu kožu od štetnih UV zraka. Sadrži koži ugodnu mješavinu vitamina, aloe vere i ulja oraha makadamije, te ju čini glatkom i mekom dok je istovremeno štiti od širokog spektra štetnih UVA/UVB sunčevih zraka. Djeluje dugotrajno, brzo se upija i ne ostavlja masne tragove, a na koži je lagana i prozračna te savršeno upotpunjuje vašu njegu kože i šminku.

Foto: Herbalife

Korak 9: Noćna njega

Bogata i luksuzna Hranjiva noćna krema sadrži moćnu mješavinu aloe vere, antioksidativnih vitamina i biljnih ekstrakata, a osmišljena je kako bi koži noću pružila prijeko potrebnu vlažnost.

Korak 10: Dubinsko čišćenje

I za kraj, ne zaboravite na dubinsko čišćenje kože. Maska za čišćenje kože s metvicom i blatom sadrži bentonit glinu koja izvrsno izvlači nečistoće i upija višak masnoće te pročišćava kožu. Osim toga, sadrži metvicu i ružmarin i osmišljena je kako bi vašu kožu učinila mekšom i glatkijom.

Razmazite se luksuznim teksturama i uz Herbalife SKIN liniju doživite savršen spoj njege kože i zaštite od sunca. Vaša koža će vam biti zahvalna, a vi ćete se osjećati nevjerojatno svaki dan.

Proizvodi su dostupni za narudžbu isključivo putem Herbalife Nezavisnih Distributera.

Više informacija na www.herbalife.com/hr-hr

*VERISOL® i Bioactive Collagen Peptides® su robne marke društva Gelita AG.

**Rezultati dokazani na borama oko očiju i elastičnosti kože nakon 4 tjedna.

***Ispitano na 34 žene u dobi od 40-60 godina. Učinak bora procijenjen instrumentalnim skeniranjem veličine bora.

****Ispitano na 27 žena u dobi od 44-65 godina. Rezultati procijenjeni instrumentalnim mjerenjem veličine bora i vizualnim ocjenjivanjem.

Sadržaj donosimo u suradnji s Herbalifeom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije