Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Haljine estradnih diva i premijerkin broš za pomoć malim bolesnicima

broš
Danjin Strukić/pixsell
20.05.2011.
u 12:53

Veliki humanitarni modni buvljak održava se za članove udruge Debra, a očekuje se da haljine Blanke Vlašić i Severine postignu visoku cijenu

U subotu 21. svibnja u Muzeju za umjetnost i obrt u 11 sati održat će se velika modna aukcija, a novac prikupjlen prodajom namijenjen je društvu oboljelih od bulozne epidermolize Debra, odnosno djeci leptirima. Na aukciji će se naći desetak haljina poznatih domaćih dizajnera, primjerice Matije Vuice, koje su nosile javne osobe poput Severine, Jelene Rozge (s velikog koncerta iz Cibone), Bojane Gregorić, Blanke Vlašić, Branke Bebić Krstulović... U ovu humanitarnu akciju uključio se i sam politički vrh države pa će tako među licitiranim artiklima biti i poznati broš Swarovski premijerke Jadranke Kosor te kravata iz kolekcije te s potpisom predsjednika Ive Josipovića. Zaštitna lica aukcije su pjevačica Antonija Šola i glumica Natalija Đorđević.

Akciji se pridružio i Antun Kljenjak svojim djelom Nova Paradigma koje neće biti na aukciji, ali je u slobodnoj prodaji te se može kupiti za 7000 eura. Akciju podupiru i poznati hrvatski dizajneri – A’Marie, Amorfia, Elfs, eNVy room, Etna Maar, Fjaba, Hippy Garden, I-gle, Marta Buzolić, Matija Vuica, Nebo, Robert Robantico Bantić, Sin Factory i Xenia Design... Za posebnu aukciju predmete su darovali Shakira, Arsen Dedić i brojni drugi uglednici iz estradnog, kulturnog i političkog svijeta Lijepe Naše. Sav prihod od ove modne aukcije namijenjen je liječenju djece leptira.

Komentara 3

MI
Milkica
13:21 20.05.2011.

Što je \"zaštitno lice aukcije\"?

TM
trade_mark
14:31 20.05.2011.

u ovoj državi stvarno svatko može biti \"estradna diva\".

MA
malicki
14:54 20.05.2011.

malo je nezgodno složen taj naslov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije