PROMO

Hotelski paket u Plaza Hotelu u Ljubljani!

megabon
Foto: Megabon
1/8
PR
Autor
PR članak
20.12.2013.
u 09:00

Uživajte u čudesnom hotelu, prepustite se vodenom svijetu zabavnog parka Atlantis i iskoristite dodatne popuste koje dobivate u paketu u poznatim trgovinama Emporium, Sportina XYZ, Zlatarna Celje, Mura …

Čudesan pogled na uspavanu Ljubljanu, ovijenu zimskim ogrtačem, i na njezine mnogobrojne ljepote, vrhunski super moderni hotel smješten u središtu trgovačkog središta i kombinacija odmora i shoppinga za dvoje. Ekskluzivna Megabon ponuda hotelskog paketa u Plaza Hotelu u trgovačkom središtu BTC.

Nema ništa ljepšeg od provođenja hladnih zimskih dana u jednom od najboljih hotela s bogatom ponudom dodatnih sadržaja te započinjanja nove godine u toplini luksuza i raskoši hotela s kojeg se pruža nezaboravan pogled na slovensku prijestolnicu. Uživajte u čudesnom hotelu, prepustite se vodenom svijetu zabavnog parka Atlantis i iskoristite dodatne popuste koje dobivate u paketu u poznatim trgovinama Emporium, Sportina XYZ, Zlatarna Celje, Mura …

Hotel Plaza Ljubljana, prvi hotel u poslovnom i trgovačkom središtu BTC City, udaljen je nekoliko koraka od više od 450 butika i trgovina, supermarketa i više od 42.000 kvadratnih metra velikog trgovačkog centra. Gradsko središte Ljubljane nalazi se samo 5 km JI od hotela, dok je zračna luka Ljubljana od hotela udaljena svega 30 km.

Ovaj hotel s 4* sve je što Vam je potrebno za potpuni užitak u slovenskoj prijestolnici a razdoblje nakon nove godine je pravo vrijeme za posjet Ljubljani, jer osim šetnji starim gradom kroz tri mosta uz Ljubljanicu, ispijanje kavice na Prešernovom ili Kongresnom trgu, razgledavanja dvorca i uživanja u panoramskom pogledu na grad, možete i obaviti odličan shopping jer upravo tada započinju velika sniženja u trgovačkom središtu BTC.

Posjetite www.megabon.eu i potražite ovu jedinstvenu ponudu jer Vam ona nudi jedinstveni doživljaj Ljubljane s paketom koji će vas zaista razmaziti i s kojim ćete spojiti ugodno s korisnim: noćenje i doručak u raskošnom hotelu na par koraka od bujice trgovina s više od 50 % sniženom robom, uživanje u svijetu doživljaja Atlantisu, korištenje hotelskog fitnessa, parkinga i Wi-Fi te istraživanje slatke male slovenske prijestolnice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?