i sve to zbog oblina

Htjela je provesti lijep dan u Disneylandu sa svojom obitelji, ali na kraju su svi upirali prstom u nju

Gracie Bon
05.06.2024.
u 15:30

U snimci se vidi kako joj se prolaznici smiju, bulje u nju, upiru prstom i snimaju ju.

Gracie Bon, model iz Paname, odlučila je provesti dan u Disneylandu u Parizu sa svojom mlađim braćom i sestrama. Ono što je trebalo biti prekrasan obiteljski izlet, pretvorilo se u neugodno iskustvo za 27-godišnju Gracie. Ona je otkrila da su je posjetitelji parka neprestano promatrali i fotografirali, što ju je šokiralo. Dodala je kako su joj se mnogi smijali, unatoč tome što nije radila ništa osim što je šetala po parku.

Gracie je dokumentirala svoj posjet i objavila video, dijeleći sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako su je zatekli neugodni i nepristojni pogledi te komentari drugih posjetitelja. U snimci se vidi kako joj se prolaznici smiju, bulje u nju, upiru prstom i snimaju ju.

 

@graciebon1

stop body shame.

♬ sonido original - Dontitanspeakerman

‘Vrijeme je da prestanemo sramotiti druge zbog izgleda tijela. Danas sam bila u Disneylandu, htjela sam se zabaviti s braćom i sestrama, ali naš dan bio je uništen jer su svi cijelo vrijeme ismijavali veličinu mog tijela. Najgore je što i djecu uče da rade isto. Nisu me prestali fotografirati, gledati me i smijati se’, rekla je Gracie. 

VEZANI ČLANCI:

‘Znam da će mnogi pomisliti da pretjerujem i da sam sama kriva jer sam velika djevojka, ali ovakvu me Bog napravio i moram prihvatiti svaki dio sebe. Čak i ako imaš neku dijagnozu zbog koje izgledaš drugačije, ne bi vas smjeli maltretirati zbog izgleda. Ja ne bih nikada negativno govorila o nečijem izgledu. Poštovanje je ključno. Na kraju dana, samo sam se htjela zabaviti kao i svi ostali. Ako ti se nešto ne sviđa, prestani vrijeđati i zadrži to za sebe’, dodaje. 

Djevojka se pohvalila na TikToku: 'Obožavam svoje tijelo u obliku bočice Coca Cole!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije