Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika obitelj

Imaju 18-ero djece: 'Mjesečno na hranu potrošimo gotovo 15 tisuća kuna, ali smo stvarno sretni'

Instagram
24.02.2022.
u 13:27

Ova mješovita obitelj živi zajedno u peterokrevetnoj kući, a sada, kada su dobili posljednju kćerku Brielle, planiraju stati

Desiree Hart-Spegal i njezin suprug Chris troše oko 270 tisuća kuna godišnje na hranu, račune i darove za svoje 18 djece. Kada je 33-godišnja Desiree, koja ima troje djece iz prošlih veza, prvi put upoznala Chrisa preko zajedničkog prijatelja u listopadu 2013., znala je da želi imati veliku obitelj s njim. I, kako piše Metro, nije ju odbilo kada joj je Chris rekao da već ima osmero djece.

Par je započeo svoju burnu romansu, vjenčajući se u srpnju 2014. i ubrzo nakon toga pokušavajući dobiti bebu. Sada imaju sedmero djece zajedno – Christu (6), Izabellu (5), Christophera (4), Lily (3), Heavenly-Grace (2) i jednomjesečnu Briellu te sve skupa 11-ero djece iz svojih prvih brakova.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Ova mješovita obitelj živi zajedno u peterokrevetnoj kući, u kojoj sobu dijele starije djevojke te stariji dječaci, kao i mlađe djevojke i mlađi dječaci.

Desiree, koja je vlasnica auto kuće, kaže da troši oko 15 tisuća kuna mjesečno na hranu i dvije tisuće kuna na rođendanske darove za svako dijete – dok božićni darovi svake godine ukupno koštaju oko 55 tisuća.

Mama iz Teksasa kaže: “Oduvijek sam sanjala o velikoj obitelji. Osjećala sam se da je moja dužnost iskoristiti svoj dar da imam djecu. Naša kuća zna biti glasna, ali ostajem organizirana i brinem se da provodim kvalitetno vrijeme sa svima njima. Sviđa mi se što možemo odgajati toliko nevjerojatne djece i gledati ih kako rastu u odrasle osobe.”

Budući da svako dijete ima vrlo različitu osobnost, Desiree pokušava uskladiti ono što voli s njihovim kućanskim poslovima. No, nakon što su nedavno dobili Briellu, kaže da ona i Chris sada planiraju prestati.

“Mislim da smo sada gotovi”, dodaje Desiree. “Chris će na vazektomiju, ali ako se to opet dogodi nekako nakon toga, onda je tako. Ali to nije nešto što planiramo. Moj posao rađanja beba je gotov, ali moji unuci su odmah iza ugla. Volim imati toliko djece. Mi smo savršeno nesavršena miješana obitelj”, objasnila je Desiree, dok je Chris dodao:

“Volim svačiju osobnost. Sve njihove različite osobnosti i promatranje kako rastu. To mi je najdraže. Ovo je stvarno najveća avantura u mom životu. Mislim da je najveća avantura svima nama. Budimo iskreni, ja sam i više nego blagoslovljen.”

Kako se rade najpopularnije krafne iz zagrebačke slastičarnice Orijent?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar pazdanebi
pazdanebi
15:24 26.02.2022.

uskopiti oboje!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije