Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije to očekivala

Imala je seks u troje, a onda je uslijedio šok za sve koji su bili uključeni

27.01.2024.
u 19:49

Seks u troje pretvorio se u noćnu moru.

Jedna se 30-godišnja žena našla u neobičnom problemu te se odlučila javiti Deidre, The Sun-ovoj savjetnici za odnose. Naime, ona je pristala na seks u troje sa svojim dečko i najboljom prijateljicom, a sada ona trudna s djetetom njenog dečka. 'Moja prijateljica ima 31 godinu. Zajedno smo odrasle. Ona je oduvijek željela seks u troje, a ja sam rekla da pristajem, ali samo s pravom osobom', rekla je.

'Kada sam počela izlaziti sa svojim dečkom, koji ima 33 godine, jasno mi je rekla da misli da bi on bio savršena treća osoba za seks u troje. Na kraju sam pristala razgovarati sa svojim partnerom. U početku je bio skeptičan, ali onda smo proveli večer u našem stanu i moja prijateljica i ja smo mu svašta radite te smo svi zajedno završili u krevetu', objašnjava.

VEZANI ČLANCI:

'Život se tada vratio u normalu. Ali, onda se na Badnjak moja prijateljica pojavila nenajavljena. Iz torbice je izvadila test za trudnoću i pokazala mi pozitivan rezultat', dodaje, 'Bila sam užasnuta kad sam saznala da je to dijete mog dečka. Očekivali smo da će se odlučiti za pobačaj i moj je dečko bio spreman platiti zahvat. Ali, rekla je ne. Rekla je da je dugo željela postati mama'.

'Rekla mi je da se nemam pravo ljutiti jer sam pristala na seks u troje, ali milila sam da koristi pilule. Sada mi stalno šalje slike stanova ili kuća koje bismo svi zajedno mogli iznajmiti. To je zadnje što želim', rekla je šokirana žena.

VEZANI ČLANCI:

Deidre ju je savjetovala: 'Koliko god bile šokantne i nepoželjne vijesti vaše prijateljice, bojim se da bi odluka o trudnoći trebala biti na njoj. Žao mi je, ali ova bi situacija mogla prekinuti vaše prijateljstvo, a možda i vaš odnos. Razgovaraj sa svojim dečkom o tome kako će se nositi sa svime'.

'U idealnom svijetu, dijete će imati dva roditelja puna ljubavi i, u najmanju ruku, morat će to dijete financijski uzdržavati', dodaje, 'Nezaštićeni spolni odnos također predstavlja rizik ugrožavanja vašeg seksualnog zdravlja, stoga potaknite sve uključene da posjete svoju lokalnu kliniku za seksualno zdravlje kako bi se testirali'.

Muškarac tvrdi: 'Ključ sretnog braka je redovito varanje žene'

Komentara 1

MO
montello
09:40 28.01.2024.

haha ovo je smijesno sada postao otac njezinoj prijateljici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije