Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila mnoge

Influencerica otkrila trikove zbog kojih ispada savršeno na fotografijama: ‘Ovako stvarno izgledam!’

Instagram/@saggysara
10.10.2023.
u 12:29

Poručuje da Instagram nije realnost i da svi imamo dobre i 'loše' fotografije

Sara Puhto je 26-godišnja blogerica koja redovito objavljuje 'stvarne' slike svog tijela, te zagovara pozitivnost tijela. Naime, kako tvrdi, dosadilo joj je na društvenim mrežama gledati slike pune photoshopa i savršenosti, pa je odlučila kako izgleda stvarnost iza tih fotografija te uz savršene, objavljuje i one realne fotke, snimljene trenutak prije ili poslije poziranja za Instagram, piše Yahoo!.

"Preplavljeni smo fotografijama 'savršenstva' na društvenim mrežama i reklamama koje nam poručuju kako promijeniti svoje tijelo. Zašto se ne bismo fokusirali da promijenimo način na koji gledamo na svoje tijeloNe fokusirajte se na negativnosti, nego na prihvaćanje i zaljubljivanje u ono što ne volite na sebi. Imate tijelo koje imate i ono vam omogućuje da živite život", kaže Sarah.

VEZANI ČLANCI:

Poručuje da Instagram nije realnost i da svi imamo dobre i 'loše' fotografije. "Biramo koje slike hoćemo, a koje nećemo podijeliti s javnosti. Lijepa si takva kakva jesi. Čak i one 'loše' fotke su ti i čudesna si", dodaje ona. 

Kaže da je ona prije pozirala na točno određen način kako ne bi na fotografija ispala 'krupnije', a najveću je muku mučila sa svojim trbuhom. "U stvarnosti svi imamo salo na trbuhu. Naši se trbuščići skupljaju, prave valjuške, koža nam se savija. Svi mi imamo različita tijela", priznaje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Puhto (@saggysara)

Finska spisateljica objašnjava kako je uobičajeno da se žene uspoređuju s onim što vide na društvenim mrežama i kako to može naštetiti samopouzdanju. “Ne dopustite da vas način na koji se osjećate o svom tijelu spriječi u uživanju u životu. Ne dopustite da vas vaša nesigurnost spriječi u stvaranju uspomena- Zato što se za nekoliko godina želiš prisjetiti svega onoga što si doživio sa svojim prijateljima i ne razmišljati o činjenici da si rano otišao jer se nisi osjećao dobro ili zato što je netko snimio tvoju 'lošu' fotografiju", nastavila je.

Za kraj je dodala i da smo svi sami sebi najveći kritičari. "Naša tijela izgledaju drugačije u različitim položajima. Nijedan nije gori od drugoga samo zato što se jedan ne veliča u medijima”, zaključila je. Njezine objave oduševljavaju veliki broj ljudi koji joj redovito u komentarima zahvaljuju što je 'stvarna', 'realna' i 'hrabra'. 

Žena priznala: 'Sa 74 godine sam u najboljoj formi života iako svake večeri jedem kekse i popijem bocu vina'

 

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:51 10.10.2023.

Savršeno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije