Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa manekenka

Iva Leko pozirala je u lepršavim kaftanima. Pogledajte kako joj stoje

Iva Leko
Foto: John Pavlish
1/7
12.03.2015.
u 09:13

Kaftani domaćeg brenda LOVEMia izrađeni su od biranih prirodnih materijala poput svile i pamuka, a krasi ih bogatstvo uzoraka i printova.

Zanosna manekenka Iva Leko pozirala je pred objektivom fotografa Johna Pavlisha u laganoj odjeći domaćeg brenda LOVEMia.

Kaftani su omiljeni modni komad u ormaru svake žene zbog njihove lepršavosti, veselog printa, prirodnih materijala, ali i činjenice da laskaju figuri i dobi svake žene. 

S ovom "krpicom"  lako ćete imati glamurozan izgled i na plaži, u šetnji ili na luksuznoj večeri jer upravo su njegova multifukcionalnost i jednostavnost razlog zašto se žene zaljubljuju upravo u kaftane i tunike.

Kaftani domaćeg brenda LOVEMia izrađeni su od biranih prirodnih materijala poput svile i pamuka, a krasi ih bogatstvo uzoraka i printova. Kolekcija kaftana LOVE MIA upotpunjena je kolekcijom nakita koju je dizajnirala Mateja Glasnović 'M Pearls'. 

Brand LOVE MIA osim kaftana uskoro će se predstaviti i nadopunjenim kolekcijama t-shirta, prsluka i drugih modnih dodataka, a sve možete pronaći na Facebooku  i Instagramu.

>>Iva Šarić Leko: Ovisnik sam o suncu, moru i ostalim ljetnim guštima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije