Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poput holivudske dive

Pogledajte kako je Ivana Mišerić 'vratila' duh Dame s kamelijama i Bosonoge kontese

Ivana Mišerić
Foto: Karmen Poznić
1/10
12.05.2015.
u 13:32

Marina Lacković lansirala je kampanju za novu kolekciju koju tek planira pokazati na pisti zagrebačkog tjedna mode, a u glavnoj ulozi našla se lijepa voditeljica Ivana Mišerić

Lijepa voditeljica Ivana Mišerić "transferirala se" u pravu holivudsku divu.

U kampanji zagrebačke dizajnerice Marine Lacković, koja kolekcije svojeg branda Larie prikazuje na Fashion Weeku Zagreb, Ivana Mišerić se u ulozi dive tako dobro snašla da je na snimanju na trenutak 'odvukla' snimateljsku ekipu na "set filmova" Dama s kamelijama i Bosonoga kontesa.

Marina Lacković lansirala je kampanju za novu kolekciju koju tek planira pokazati na pisti zagrebačkog tjedna mode, a u glavnoj ulozi našla se lijepa voditeljica koja je u ulozi ambasadorice branda zasjala kao prava diva noseći dugačku satensku haljinu s ručno vezenim 3D cvjetovima.

Dizajnerica je za kolekciju za nadolazeću jesen/zimu 2015./2016. inspiraciju pronašla u zlatnom dobu Hollywooda i divama poput Grete Garbo, Ginger Rogers, Audrey Hepburn, Marlene Dietrich, Ave Gardner i drugih, naglašavajući pritom kako se voli probuditi subotom ujutro uz crno-bijele filmove hollywoodske kinematografije, a sve to začinjava s dozom Bizanta za vrijeme cara Justinijana I. , 550.godine.

- Upravo je miks tih razdoblja i ova kolekcija. „Od dvadesetih do šezdesetih godina prošlog stoljeća, neizmjerna elegancija, profinjenost i ženstvenost u odijevanju, dugačke satenske ili pak šljokaste haljine sa stolama od krzna jednostavno me oduševljavaju" izjavljuje Marina.

Larie ovom kolekcijom stavlja naglasak na kapute, ogrtače i jakne kao ključne komade sezone jesen/zima koji su u isto vrijeme glamurozni i nosivi, ali i nezaobilazne haljine kao najtraženiji odjevni komad svake žene.

Haljine koje su se do sada pokazale kao apsolutni hitovi u kolekcijama Marine Lacković variraju svojom dužinom i krojem, a svoje mjesto je ponovno našao i "X" kroj, koji, kako kaže Larie, klijentice uvijek traže.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Cvjetni uzorak u vunenom štofu i lanu, dizajnerica spaja s eko kožom, eko krznom i satenom, a boje koje prevladavaju su crvena i zelena. Cijelu hollywoodsku priču zaokružuju 3D cvjetovi u zlatnoj, srebrnoj, bakrenoj, crvenoj i lila boji s "kišom" zlatnih resica te perjem. Svaki komad iz najnovije Larie kolekcije tako je pravo malo umjetničko djelo jer se satima predano radilo na njihovoj izvedbi.

>>Dok svi bruje o njenoj vezi, Severina uživa i pozira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije