je li ispravno postupio?

Izbacio je sina iz kuće nakon što je saznao da je varao trudnu suprugu: 'Gadi mi se'

Shutterstock
14.08.2023.
u 10:30

'Kada se vratio s posla rekao sam mu da mora izaći iz moje kuće. Nije bio netko s kim bih se u ovom trenutku želio družiti i bilo bi najbolje da nije u mojoj blizini'.

Kao roditelj, prirodno ćete čuvati leđa svog djeteta u većini stvari, ali što ako ono učini nešto što smatrate moralno odbojnim? Jedan muškarac je ispričao kako je otkriće nevjere njegova sina izazvalo veliki razdor u obitelji te da više ne može pogledati sina u oči sada kada zna istinu. Na Redditu je pitao korisnike je li otišao predaleko izbacivši ga iz njegova doma, prenosi Metro.

'Moja snaha je trudna s mojim prvim unukom', napisao je, 'Ona boluje od placenta previje. Na mirovanju je. Bilo bi opasno za nju imati seksualne odnose. Pa je moj sin odlučio da je treba varati. Ona je saznala i izbacila ga iz kuće. Došao je kod nas jer je kako on kaže - imala lude trudničke hormone. Svaki put kad bi je nazvao oni bi se posvađali. Nakon par dana rekli smo mu da ode vidjeti je li se smirila'.

VEZANI ČLANCI: 

'Njezina mama ostala je s njom, pa nismo bili zabrinuti. Moja žena ju je nazvala da provjeri kako je i saznala istinu', napisao je razočarani otac, 'Jako sam uzrujan. Kada se vratio s posla rekao sam mu da mora izaći iz moje kuće. Nije bio netko s kim bih se u ovom trenutku želio družiti i bilo bi najbolje da nije u mojoj blizini'.

Ali, njegova majka nije bila toliko ljuta i čak je sugerirala da je njezin suprug prestrog prema njihovom sinu. 'Ne mogu ga ni pogledati', rekao je otac, 'Ne želim tako glupog muškarca u svojoj kući. Moja supruga i ja još uvijek se svađamo oko toga, ali ja sam spreman ići do kraja sa svojom odlukom'.

VEZANI ČLANCI: 

Ljudi u komentarima velikom su većinom na stranu oca, a jedna je osoba napisala: 'Vaš sin definitivno šupak, a i njegova majka koja ga podržava. Svaka vam čast što radite ispravnu stvar'. Netko drugi je komentirao: 'Dobro ste napravili, neka pati'. Treća je osoba dodala: 'Poštujete svoju snahu i imate jak moral, razlikujete dobro od zla. Čini se da vaš sin to nikada nije naslijedio', na što je otac odgovorio: 'Volio bih da sam napravio bolji posao usađujući mu te vrijednosti'.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije