Male tajne

Jedna od najseksi plus size modela otkrila trikove zbog kojih izgleda savršeno

Iskra Lawrence
Foto: Instagram
1/6
28.09.2017.
u 12:31

Iskra Lawrence otkrila je kojim se to trikovima služe brojni modeli te da nije sve ono što vidimo na društvenim mrežama savršeno

Jedna od najpoznatijih svjetskih plus size manekenki Iskra Lawrence svima je otkrila tajne poziranja i kako na fotografijama izgledati bolje nego što u stvarnosti izgledamo.

Ona je tako objavila video u kojem je otkrila nekoliko trikova kako izgledati mršavije, ali i tajnu kojom se koriste brojni modeli prilikom snimanja fotografija pa tako i ona sama.

Pokazala je tako kako da punašnije žene 'naprave' rupu između bedara, ali i kako sakriti šlaufe na trbuhu te učiniti nadlaktice tanjima na fotografijama.

Otkrila je i koju pozu morate zauzeti kako bi vam stražnjica na fotografijama izgledala veće i zategnutije, ali i kako se riješiti podbratka.

Iskra Lawrence
1/6

Komentara 10

IL
ilijan
19:02 28.09.2017.

Sve su one fotoshopirane

MU
mulag
19:28 28.09.2017.

đizs koja šćuka, o yea baby

Avatar OK
OK
14:39 28.09.2017.

ova zenska je prezgodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije