PROMO

Jeste li spremni konačno udisati čist i svjež zrak u svom domu tijekom cijele godine?

i-vent
Foto: Shutterstock
1/4
14.09.2024.
u 08:00

Dugoročno, boravak u loše ventiliranim prostorima može oslabiti imunološki sustav, izazvati glavobolje i vrtoglavice te smanjiti koncentraciju.

Danas provodimo sve više vremena u zatvorenim prostorima, bilo kod kuće, na poslu ili u trgovinama. Nažalost, mnogi od tih prostora često postaju zagušeni lošim zrakom zbog nedovoljne ventilacije. Dugotrajna izloženost zagađenom unutarnjem zraku može imati ozbiljne posljedice na zdravlje i uzrokovati različite zdravstvene probleme, od alergija i respiratornih tegoba do kroničnog umora. Prašina, plijesan, isparavanje kemikalija iz namještaja i uređaja, kao i nakupljanje vlage i ugljikovog dioksida, stvaraju nepovoljne uvjete za dišni sustav, a djeca, stariji i osobe s osjetljivim dišnim sustavom posebno su ranjivi na ove probleme.

Tradicionalni načini ventilacije, kao što je jednostavno otvaranje prozora, često nisu dovoljno učinkoviti. Osim što dovode do velikih energetskih gubitaka, posebno u zimskim mjesecima kada grijemo prostor ili ljeti kada koristimo klima uređaje, ne osiguravaju ni stalnu cirkulaciju svježeg zraka. Zato je ključno pronaći moderna rješenja koja zahtijevaju sustave koji održavaju zdravu razinu vlažnosti, uklanjaju štetne čestice i kontinuirano dovode svježi zrak, bez gubitka toplinske energije.

S više od 150.000 zadovoljnih korisnika, i-Vent je lider u području ventilacijskih rješenja za stambene i poslovne zgrade. Njihovi sustavi dizajnirani su za održavanje idealne mikroklime u svakom prostoru, uz minimalne troškove energije i maksimalnu udobnost.

Zaštita od buke

Jedna od najvećih prednosti i-Vent sustava je jednostavnost ugradnje, što ih čini pogodnima kako za novogradnje, tako i za starije objekte. Uz to, iVent ventilacijski uređaji pomažu u smanjenju buke iz vanjskog okruženja, što je idealno za sve koji žive u urbanim sredinama gdje je vanjska buka čest problem. Osim toga, sustav je gotovo nečujan, a nudi i modernu funkcionalnost daljinskog upravljanja.

I-VENT sustavi mogu se prilagoditi i integrirati u svaki dom, osiguravajući da svjež zrak uvijek kruži vašim prostorom
Foto: i-Vent Hrvatska

Uklanjanje viška vlage

Još jedna prednost i-Vent sustava je eliminacija viška vlage, što pomaže u sprječavanju stvaranja plijesni i alergena unutar zatvorenih prostora. Time se značajno poboljšava kvaliteta života, osobito za osobe s respiratornim problemima i alergijama.

i-Vent nudi nekoliko različitih vrsta ventilacijskih sustava, prilagođenih različitim potrebama korisnika. Njihovi Thermo-Vent sustavi osiguravaju visoku zvučnu izolaciju i još veću energetsku učinkovitost, dok klasični sustavi nude pouzdana ventilacijska rješenja za širu upotrebu. Bez obzira na to koji sustav odabrali, svi su dizajnirani s ciljem smanjenja potrošnje energije, ali i održavanja vrhunske kvalitete zraka u prostoru.

Sve u jednom

Jednostavna instalacija, pristupačne cijene i napredna tehnologija čine iVent idealnim rješenjem za sve koji žele trajno poboljšati kvalitetu zraka u svom domu ili poslovnom prostoru.

Za početak proljeća pripremili su i posebnu promotivnu ponudu u kojoj je smart i-Vent ventilacijski uređaj dostupan do 20 % jeftinije. Jeste li spremni konačno živjeti u zdravim životnim uvjetima i udisati čist i svjež zrak tijekom cijele godine?

Za više informacija posjetite njihovu stranicu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije