Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Journal.hr - prvih mjesec dana

Journal.hr
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
22.04.2015.
u 11:00

Uredničku palicu preuzela je urednica Tina Bačić koja se izdavaštvom na internetu bavi dugi niz godina.

Journal.hr je ugledao svjetlo dana 24.veljače 2015. i od samih početaka bilježi veliki uspjeh među posjetiteljima. U rubrici lifestyle nalaze se zanimljive podrubrike u kojoj se nalaze svakodnevno ažurirane zanimljive priče iz područja putovanja, kulture, tehnologije i gastro kutka. Želite li saznati što je in u svijetu mode pročitajte novosti s modnih pista i shopping savjete u rubrici moda koja će vas oduševiti. Beauty savjete, recenzije poznatih kozmetičkih proizvoda, kao i prirodnih krema možete pronaći u rubrici ljepota.

Već prvoga tjedna kada je Journal.hr predstavljan javnosti, na stranici je zabilježeno preko 30.000 jedinstvenih posjetitelja, a nakon prvih mjesec dana brojka se popela na čak preko 100.000 jedinstvenih posjetitelja.

Journal.hr je i redovito aktivan na društvenim mrežama: Facebooku gdje ga lajka 20.500 fanova i na Instagramu gdje ima preko 6.000 sljedbenika.

Uredničku palicu preuzela je urednica Tina Bačić koja se izdavaštvom na internetu bavi dugi niz godina. ''U online novinarstvu svaki novi dan je izazov i krećete ispočetka. Jako nam je drago što smo svojim svakodnevnim temama vrlo brzo doprijeli do čitatelja koji nam se redovito vraćaju. Kada smo pripremali projekt, misao vodilja nam je bila pristupačnost, teme bliske svima i da svatko tko posjeti Journal može na neki način konzumirati ono što pročita. I mislim da smo u tome uspjeli.''

Uredništvo čine još tri stalne novinarke uz brojne ostale vanjske suradnike i kolumniste. Naravno, tu je i nezaobilana Iva Balaban koja je i pokretačica cijelog projekta.

Osim rubrika mode, ljepote, lifestyla i scene, posebno se ističu Journal Green i Journal Mama.

Ako vodite zdrav život ili ste odlučili da je vrijeme da mu posvetite malo više pažnje, rubrika Green idealna je za vas. Pročitajte kako možete pripremiti zdrave i ukusne obroke i uživati u njima bez imalo grižnje savjesti. Pregršt je tema, a područje je široko, informirajte se i učinite nešto za sebe i vaše zdravlje.

Sve mame, buduće i one čiji je život već obogatio novi član obitelji, naći će mnoštvo korisnih tema i priča u rubrici Mama. Ako vi i vaše dijete pratite modu, zavirite i pogledajte što je u trendu. Također, pratite trudnoću uz Journal i dočekajte bebu čitajući korisne savjete.

„Drago mi je što je Journal u prvih mjesec dana dočekan s pozitivnim kritikama, što je svaki čitatelj pronašao nešto za sebe, a najveće mi je zadovoljstvo primiti email od mladih mama koje nam pišu kako im je drago što imaju teme za sebe na jednoj urbanoj platformi. Također, rubrika Green pronašla je svoje mjesto među onima koji nas prate, a veselimo se uskoro predstaviti još noviteta sto se tiče Journal rubrika i kolumnista“ – komentirala je Iva Balaban.

Želite prijaviti greške?