Novi modni ljubimac

Kakav Brad Pitt. Novi je seks-simbol glumac Fassbender

michael fassbender
Foto: W Magazine
1/6
19.04.2012.
u 00:01

Nakon \"Opasnih veza\", \"X-Mena\" i \"Nemilosrdnih gadova\" 35-godišnji irsko-njemački glumac Michael Fassbender ne samo što strelovito juri filmskom scenom nego je postao i ljubimac modnih urednika

Više nije dovoljno doći do najtraženijeg modela za naslovnicu časopisa - među modnim urednicima postalo je osobito važno i uspjeti "unajmiti" najpopularnije glumce s A-liste. Taj svojevrsni mikrotrend prati i američki Vogue. Osim što je za modni film "Modern Times" glavna ženska uloga pripala prelijepoj Nataliji Vodianovoj, glavnu mušku ulogu osvojio je novi seks-simbol i jedan od najtraženijih holivudskih glumaca mlađe generacije Michael Fassbender.

Za holivudskoga glumca, koji je savršeno odglumio Carla Junga u "Opasnim vezama", mračnog antijunaka u "X-Menu" ili generala u Tarantinovim "Nemilosrdnim gadovima", nije bio nikakav problem stati pred fotografa i dočarati strogu dramatiku u ovoj modnoj priči. Savršeni par u minimalističkom glamuru objektivom je uhvatio Craig McDean, a chic retrostyling, inspiriran modernističkim utilitarizmom s daškom dvadesetih godina prošlog stoljeća, potpisuje Grace Coddington. Ne bismo se bunili da se zgodni Michael još koji put nađe u kakvoj modnoj priči.   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije