savršeno ženstveno

Kolekcija u kojoj želimo provesti cijelu jesen - VAIN FIT4FLASH

vain (1)
Foto: Mladen Šarić
1/10
30.08.2013.
u 12:35

Mladi dizajnerski duo Ivan Badanjak i Timy Šarec oborili su nas s nogu svojom capsule kolekcijom. Haljine golih leđa, sjajne bomber jakne i seksi kožni topovi sve su što želimo nositi ove jeseni!

Prigodno nazvana FIT4FLASH, najnovija VAIN capsule kolekcija predstavlja nekoliko perfektnih odjevnih komada za vaš flash ulazak u novu sezonu. Kratke bomber jakne u srebrnoj i crnoj boji ili od čipke, savršeno se kombiniraju s malim crnim haljinama vrlo jednostavnog kroja sa upečatljivim kožnim i mrežastim detaljima koji ističu ženstvenu figuru. Zadržite sjajni ljetni fit osjećaj vlastitoga tijela u bijeloj haljini dubokog leđnog otvora ili kožnoj verziji koju na vašem tijelu pridržava tek vrlo elegantna vratna traka. Volite li kožu kao svoju vlastitu, VAIN je ispleo ultra sexy kožni top koji savršeno podiže svaku odjevnu kombinaciju. Jednostavne majice-haljine izrađene od zavodljivih prozirnih tkanina odličan su izbor za uspješan dan i uzbudljivu noć, posebno ako ih za svaku prigodu kombinirate s jednim od praktičnih FIT4FLASH bodyja dostupnih u bijeloj i crnoj, te u vrlo efektnim srebrnim i mrežastim izvedbama.

Na snimanju VAIN capsule kolekcije FIT4FLASH sudjelovala je kreativna krema hrvatske modne industrije predvođena fotografom i autorom modnog koncepta Mladenom Šarićem. Hrvatske top modele iz zadarske agencije Colors Model Management - Tamaru Pernar i Helenu Babić šminkao je make-up artist Saša Joković dok je kosu uređivala stilistica Milena Maršić iz salona Glamour. Cijela je kampanja nastala u produkciji Studija PLOHA, odgovornog i za promotivni video kampanje.

Novi hrvatski modni brand VAIN privukao je pažnju modne scene vrlo uspješnom premijerom na ovogodišnjem zagrebačkom CRO-A-PORTERU. Predstavljena kolekcija detektirala je okosnice novog modnog stila nadahnutog suvremenom modernom ženom, ističući sve njezine vrline i draži, obožavajući žensko tijelo koje VAIN postavlja na svemirski pijedestal naše pažnje. Uvijek izazovni VAIN komadi inspiriraju otkrivanje, eksperimentiranje i uživanje. Za visoke kriterije dizajna i izrade odjeće koja idealno pristaje u svakom trenutku odgovoran je dizajnerski duo Ivan Badanjak i Timy Šarec.

VAIN kolekcije od 1. listopada biti će dostupne na novom VAIN službenom prodajnom mjestu, u zagrebačkom ROBA Store u Preradovićevoj 34, kao i u ID concept store u Splitu, Lapidariju u Rabu te hotelima Palace i Amfora u Hvaru. Do 1. listopada, FIT4FLASH kolekcija u Zagrebu će biti dostupna uz prethodnu najavu na e-mail: hello@vain.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije