korisno

Kukuruzni škrob morate imati u svom domu, jeste li znali da s njim možete ovo?

Čišćenje tepiha
Getty Images
16.01.2019.
u 07:00

Nemojte vrištati ako ste ugledali mrlju od tinte na svom tepihu.

Kukuruzni škrob najčešće koristimo samo u kuhinji, i to za zgušnjavanje umaka i pripremu slastica.

Ipak, mogli biste požaliti što prije niste znali za što vam sve može poslužiti. 

Zapetljane vezice

Ako su vam se vezice na tenisicama ili cipelama zapetljale, pomoći će ako preko čvora stavite malo kukuruznog škroba. Portal Reader`s Digest piše kao će vam to olakšati otpetljavanje vezica. Isprobajte!

Uklanjanje mrlja od tinta s tepiha

Nemojte vrištati ako ste ugledali mrlju od tinte na svom tepihu. Čini se kako bi vam kukuruzni škrob mogao itekako pomoći u rješavanju ovog problema. 

Pomiješajte malo mlijeka i kukuruznog škroba da dobijete pastu. Nanesite pastu preko mrlje, ostavite nekoliko sati da se posuši, iščetkajte i zatim usisajte. 

Napravite sami lak za nokte s mat-efektom

Mat izgled noktiju postao je pravi hit posljednje vrijeme, a vi ne morate kupovati nove lakove za nokte. Dovoljno je da u svoju omiljenu boju laka za nokte dodate malo kukuruznog škroba i da ga odmah nanesete na nokte. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

 

 

 

 

Komentara 4

Avatar VinkoL
VinkoL
07:20 16.01.2019.

A nije Karolina....

DU
Deleted user
11:16 16.01.2019.

Ovaj članak totalno obmanjuje. Sa kukuruznim škrobom možete i ovo i ono, a ne samo ovo!!!!!

Avatar reference
reference
14:21 16.01.2019.

kako ste ovo mogli propustiti…… https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6597721/Australian-mother-used-shampoo-children-YEAR.html

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije