Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogao vjerovati

Kupio je stari sef na aukciji, a ono što je pronašao unutra totalno ga je šokiralo

Dan Dotson
08.04.2024.
u 11:30

‘Prva osoba koju su pozvali da otvori sef - nije mogla. Pozvali su drugu osobu i kada ga je ta osoba otvorila...'.

Jedan je, nevjerojatno sretan, čovjek na aukciji kupio stari sef po cijeni od 500 dolara (460 eura) te nadao da će na njemu zaraditi nešto novaca. Ali, kada ga je otvorio pronašao je nagradu o kojoj nije mogao ni sanjati. Naime, pronašao je 7,5 milijuna dolara (7 milijuna eura) u gotovini, piše LADbible

I sve se to dogodilo u američkoj hit emisiji Storage Wars. Dan Dotson, aukcionar u emisiji, na društvenim je mrežama ispričao priču o čovjeku koji je kupio zaključanu jedinicu za pohranu koja je sadržavala zaključani sef, za koji se ispostavilo da je moderna verzija škrinje s blagom.

 

Nije uobičajeno da ljudi imaju ovakve pronalaske u emisiji, jer obično u svojim jedinicama pronalaze stare automobile i neobične predmete iz prošlosti. Kako bi određena jedinica mogla biti puštena u prodaju, za nju tri uzastopna mjeseca ne smije biti plaćena najamnina. Ako se to dogodi, kreće aukcija koja se prenosi u popularnoj emisiji - Storage Wars (Skladišni ratovi).

Dotson je nevjerojatno otkriće objasnio u videu objavljenom na njegovom YouTube računu sa svojom suprugom, kolegicom aukcionarkom Laurom Dotson. Rekao je: ‘Jedna starija Azijatkinja, koja je sjedila stol do mene, stalno me gledala kao da mi želi nešto reći. Na kraju je prišla i rekla mi da njezin muž radi s čovjekom koji je od mene kupio jedinicu za 500 dolara i pronašao nešto nevjerojatno unutra’. 

VEZANI ČLANCI: 

61-godišnjak je nastavio: ‘Prva osoba koju su pozvali da otvori sef - nije mogla. Pozvali su drugu osobu i kada ga je ta osoba otvorila... sefovi su inače prazni, ali ovaj put nije bio prazan. U njemu je bilo 7,5 milijuna dolara gotovine’. 

‘7,5 milijuna dolara unutar skladišta, mislim da to ne biste zaboravili, ali možda ste samo bili u poziciji u kojoj je netko drugi bio zadužen za to, ne znam’, čudio se Dotson kako je netko takav novac samo ostavio.

Kupila je kožnu jaknu u trgovini rabljenom robom, ali ono što je pronašla u džepu ostavilo ju je u nevjerici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije