Batiste Dark & Deep Brown šampon za suho pranje

Ležerna punđa za svaki svečani trenutak

batiste2
11.12.2015.
u 16:54

Batiste Dark & Deep Brown šampon za suho pranje lagano će tonirati tamnu kosu, prekrit izrast i sijede te kosi vratiti sjaj i svježinu.

Koju frizuru odabrati za večernji izlazak ili proslavu Nove godine? Ležerna Batiste punđa koja lagano pada preko ramena i otkriva jedan od najsenzualnijih dijelova ženskog tijela – vrat, mogla bi biti pun pogodak. Tim više što je za elegantnu Batiste punđu dovoljno svega nekoliko minuta i par spretnih poteza.

Svojom jednostavnošću ova niska punđa cjelokupnom izgledu dat će posebnu profinjenost, a Batiste Dark & Deep Brown šampon za suho pranje lagano će tonirati tamnu kosu, prekrit izrast i sijede te kosi vratiti sjaj i svježinu.

Sve što je potrebno za izradu Batiste punđe je tanki češalj za kosu, ukosnice, gumica i šampon za suho pranje kose - Batiste Dark & Deep Brown.

Ležerna Batiste punđa za novogodišnju noć

Kosu nježno počešljajte i zagladite. Par centimetara iznad uha tankim češljem napravite razdjeljak i razdvojite kosu na dva dijela.

Protresite bočicu Batiste Dark & Deep Brown šampona za suho pranje, ravnomjerno raspršite malu količinu spreja s udaljenosti oko 30 cm na korijen i izrast po cijeloj dužini i lagano umasirate prstima. S obzirom da Batiste Dark&Deep Brown ima karakteristiku toniranja lagano će obojiti vašu kosu, prekriti izrast i eventualne sijede vlasi.

Kosu skupite na suprotnoj strani kao da ćete napraviti niski rep, a potom ju zavrtite prema unutra, povežite gumicom i oblikujte u opuštenu punđu. Krajeve punđe iznutra pričvrstite ukosnicama.

Ova dojmljiva elegantna frizura koja nastaje u samo par minuta izgledat će lijepo i na ravnoj i na valovitoj kosi, svijetloj, crvenoj ili smeđoj. Ukoliko se frizura radi na svijetloj kosi preporuča se koristiti Batiste XXL Volume, Blush ili Strength & Shine šamponom.

Igrajte i osvojite!

Batiste šampon za suho pranje uz malo sreće može biti vaš. Sve što trebate napraviti je kupiti aktualni broj magazina Moje zdravlje i poslati nam naslov teksta koji vam je bio najzanimljiviji. Nagradni natječaj traje do 20. prosinca. Više o nagradnom natječaju pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije