Nevjerojatno!

Luksuzni hotel nudi boravak u sobi pod morem, a noćenje stoji oko 8300 eura

Facebook Conrad Maldives Rangali Island
01.08.2024.
u 13:30

Jeste li ikad maštali o spavanju pod morem? Conrad resort na Maldivima svojim gostima nudi upravo takav apartman.

Nalazi se oko pet metara ispod razine mora i dostupan je samo privatnim liftom, piše Mirror. Influenceri Kara i Nate na Facebooku su objavili video iz apartmana u kojem noćenje stoji oko 8300 eura pa naviše. U videu su rekli: "Obećavamo, ovo će se isplatiti čekanja. Odmah vas dočekuju ribe čim izađete iz lifta. Zatim dolazite niz ovaj hodnik, koji vas vodi do spavaće sobe. Čak je i strop od stakla."

To vam, naravno, omogućuje da u potpunosti uživate u spektaklu morskog života. Praktički ste uronjeni u ocean, s raznim morskim bićima koja plivaju oko vas. Zatim vode gledatelje u "nevjerojatnu spavaću sobu", pokazujući koliko ste blizu ribama koje kruže oko grebena. Tu je čak i udoban privatni prostor za sjedenje gdje se možete opustiti i uživati u pogledu.

VEZANI ČLANCI: 

Ako ste ikad razmišljali o tome kako je upravljati podmornicom, ovo iskustvo je vjerojatno prilično blizu tome. A svakako je nešto posebno kad je WC prozvan "najboljom prostorijom u kući".

Par je dodao: "Toalet se podiže kako bi vas dočekao.“ Zatim tu je tuš, okružen spektakularnim pogledima na podvodnu prirodu. Video je privukao pažnju tisuća ljudi otkad je podijeljen, izazvavši mnogo rasprave. Dok su neki gledatelji oduševljeni mogućnošću boravka pod vodom, drugi su izrazili svoje sumnje. Jedan korisnik je rekao: "Bilo bi zabavno posjetiti, ali ne bih ostao duže od možda sat vremena." Drugi je objavio: "Radije spavam na mjestu koje me čini sigurnim, bez briga."

VEZANI ČLANCI: 

U međuvremenu, treća osoba je odgovorila: "Prekrasno je, ali moram biti iznad vode kad spavam!" Četvrti je komentirao: "Bih li spavao tamo? Apsolutno ne! Bio bih budan cijelo vrijeme, gledajući kroz staklo i promatrajući fascinantni morski život koji prolazi!"

Kemičar objasnio kolika na SPF zaštita stvarno treba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije