voli svoju veliku obitelj

Kroz 21 godinu rodila 14-ero djece: ‘Svi nas stalno pitaju otkud nam novci za sve njih...’

Tik Tok
13.12.2022.
u 13:30

U videu je prikazano kako svaki od braće i sestara jedan po jedan stoje pored svoje mame, dok je ona otkrivala koliko je godina imala kada je zatrudnjela sa svakim od njih

Jedna majka podijelila je priču o svojoj velikoj obitelji i kako je u razdoblju od 21 godine ostala trudna čak 14 puta. Svi zajedno na Tik Toku imaju račun pod korisničkim imenom @13crownsoffical, a vode ga djeca. Braća i sestre, čija dob varira od 26 pa sve do pet godina, redovito dijele videozapise o sebi i svojim bliskim odnosima, piše The Sun.

U jednom od svojih najnovijih videa koji je postao viralan, djeca su odlučila u središte pozornosti staviti svoju majku. Uz to su napisali: "Naša mama je nevjerojatna!"

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

U videu je zatim prikazano kako svaki od braće i sestara jedan po jedan stoje pored svoje mame, dok je ona otkrivala koliko je godina imala kada je zatrudnjela sa svakim od njih. S 20 godina, 1996., mama je dočekala svoju prvu kćer, a godinu dana kasnije je rodila dječaka. 1999. i 2000. obitelji su se pridružile još dvije sestre, a 2002. i 2003. još dva sina. No, čak i nakon šestero djece, majka je htjela još.

Sa 29, 31 i 33 dobila je dvije kćeri i sina, dok je sa 35 i 36 rodila još dvije djevojčice. S 38 godina nažalost je izgubila bebu, no dobila je kćer 2015. godine, kada je imala 39 godina. Posljednje dijete rodila je 2017. godine, kada su joj bile 42 godine. Video je završio tako što je ona čvrsto zagrlila svoju najmlađu kćer, dok je tekst na videu glasio: "14-ero djece u 21 godinu."

 

@13crownsofficial Our mom is amazing ❤️ #family #bigfamily #siblings #siblingtiktok #familytiktok #mother #momtiktok #familytok #siblingtok ♬ Shake (Feat. Pitbull) - Ying Yang Twins

 

Video je ubrzo prikupio više od pet milijuna pregleda, a mnogi korisnici našalili su se o tome koliko djece ima i koliko to sve mora biti skupo.

- Mora da ste milijunaši - napisala je jedna korisnica. 

"Ne znam kako imate snage, a i novaca za njih toliko", komentirala je druga, a treća je dodala: "Nikada vam nije dosadno, izgledate sjajno!"

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije