Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika obitelj

Majku dvanaestero djece optužuju da ih koristi za zaradu: 'Nije me briga što govore'

Zoe Sullivan
26.05.2023.
u 16:30

Zoe i Ben troše 230 eura tjedno samo na hranu, a budžet namijenjen za Božićno vrijeme počinju štedjeti od svibnja.

Mama dvanaestero djece koja je gotovo polovicu svog života provela trudna otkrila je da je okrutni trolovi optužuju da koristi svoje mališane kao izvor zarade. 44-godišnja Zoe Sullivan ne radi jer njezin 48-godišnji Ben dobro zarađuje i prehranjuje njihovu obitelj. Umjesto toga, mama, koja je provela 19 godina trudna, brine se za djecu koja imaju od jedne do 18 godina. Obitelj Sullivan sastoji se od devet djevojčica i tri dječaka, uključujući dva para blizanaca, prenosi The Sun.

'Nogometnu momčad' obitelji Sullivan čine Elizabeth (18), Olivie (16), blizanci Isabelle i Charlotte (15), Noaha (13), Evangeline (11), Tobiasa (10), blizanke Leah i Erin (7), Agnes (5), Josepha (4) i Florence (1). Zoe i Ben troše 230 eura tjedno samo na hranu, a budžet namijenjen za Božićno vrijeme počinju štedjeti od svibnja. Zoe je otkrila da se kućanstvo od 14 članova bori za prostor u kuhinji zbog količine hrane koju spremaju.

VEZANI ČLANCI: 

'Neki nas ljudi osuđuju jer imamo 12 djece, ali to je njihovo mišljenje', rekla je Zoe, koja svoju obitelj podiže u Morayu u Škotskoj. Otkrila je i kako nikada nije došla do točke u životu gdje bi rekla: 'Ne želim imati više djece'. Dodaje i da je svaka trudnoća bila posebno vrijeme za nju i njenu obitelj. Par dijeli obaveze oko djece po pola, a Ben, čim se vrati s posla, baca se na brigu oko djece i pomaže Zoe.

Svoj obiteljski život i svakodnevicu s kojom se susreću odlučili su podijeliti na društvenim mrežama, ali to je privuklo mnogo negativnih komentara. Okrutni trolovi optužili su Zoe da svoju djecu koristi kao izvor zarade, dok su drugi napadali težinu njihove djece i insinuirali da ih par izgladnjuje. 'Mi ih osiguravamo financijski, mentalno, fizički... osiguravamo sve što im je potrebno', pojasnila je Zoe, 'Za nas nije neodgovorno imati toliko djece'. Zoe su nekada negativni komentari jako pogađali, ali sad je već naučila živjeti s njima. A, kako bi se zbližili, obitelj redovito izlazi u šetnje šumom i dijele ljubav prema prirodi.

Kroz 21 godinu rodila 14-ero djece: 'Svi nas stalno pitaju otkud nam novci za sve njih...'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije