Što vi mislite?

Mama podijelila što govori djeci kad baci njihove crteže, a mnogima se ideja svidjela!

TikTok/ShanChef
26.03.2021.
u 15:30

Ovo je nova razina roditeljstva, genijalno, komentirala je jedna TikTok korisnica, a druga je napisala da je njoj mama govorila isto, samo je umjesto gnoma bila 'umjetnička vila'

Nedavno je mama pod imenom Shan Chef oduševila pratitelje kad je na TikToku pokazala što radi s brojnim crtežima svoje djece koje naprave u vrtiću ili u školi i donesu kući.

- Jeste li i vi puni umjetničkih djela svoje djece? Pozovite gnome iz kante za smeće! - napisala je u naslovu svog videa u kojem drži jedan dječji crtež i sina pita 'može li ga dati gnomu iz smeća'.

Nakon što joj on odgovorio da može, ona dječaka pita što s crtežom radi taj gnom iz smeća.

@diaperbagrag

Overwhelmed by your kids artwork? Call on the dumpster gnome! ##lifehacks ##parentinghacks ##kids ##momsoftiktok ##mom ##OverShareInYourUnderwear

♬ original sound - Shan Chef

- Ti ga baciš u smeće, a on s njim ukrasi svoju kuću - čuje se dječakov odgovor u pozadini.

Ovaj se video svidio i drugim mamama koje ne znaju gdje s rukotvorinama svojih mališana, a ne žele ih samo baciti pred djecom i uvrijediti ih.

- Ovo je nova razina roditeljstva, genijalno - komentirala je tako jedna korisnica, a druga je napisala da je njoj mama dok je bila mama pričala o 'umjetničkoj vili'.

- Mama bi negdje ostavila moj crtež, a po noći bi ga došla uzeti umjetnička vila da s njim ukrasi svoju kuću - napisala je.

Gazde posvetile pjesmu djevojčici koja je stradala u zagrebačkom potresu

1/7

- Zbog ovog ćemo se svi doma bolje osjećati - dodala je jedna korisnica i priznala kako 'često pred djecom njihove crteže samo baci u smeće zbog čega se loše osjeća'...

Bilo je ipak i onih kojima se stil ove mame nije svidio i koji kažu da će se 'dijete kad tad rastužiti jer će shvatiti da je sve što je izrađivalo završilo u smeću', prenosi The Sun.

- Mene ovakav pristup strašno žalosti - napisao je jedan profesor likovne umjetnosti, šokiran činjenicom da mame često ne sačuvaju dječje crteže i druge rukotvorine.

- Pa ne mogu baš sve lijepiti na hladnjak, nije baš tako velik - našalila se jedna mama u komentarima na video o gnomu iz smeća'

Što ne ostavljati blizu djece? Stručnjaci objavili popis!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije