PROMO

Megabon hrvatski tjedan skijanja u Francuskoj!

megabon
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
08.01.2014.
u 08:45

Jeste li već odlučili kamo ćete na skijanje u siječnju? Za sve ljubitelje čiste prirode, snježnih padina i skijaških staza dokle nam pogled seže, Megabon je pripremio odličan paket skijanja u Francuskoj! Za nezaboravan doživljaj francuskih Alpi vas na Megabonu čeka osmodnevni skijaški paket za čak 5 osoba s uključenim kartama za vrhunsko skijalište Les Sybelles! A ovaj bogati Megabon hotelski paket uključuje, osim smještaja u dvosobnom apartmanu za čak 5 osoba i skijaških karti za svaki dan boravka, i opuštanje u bazenu i sauni te autobusni prijevoz iz Zagreba!

Residence Les Fermes de Saint Sorlin se sastoji od 11 manjih kuća, koje imaju od 7 do 24 apartmana (kapaciteta od 4-12 osoba) s kojih se pruža prelijep pogled na dolinu Maurienne.  Odlično opremljen Les Fermes nudi veliki unutarnji bazen (15x7m), dodatni bazen za djecu, saune, lobby s kaminom i internet na recepciji (uz nadoplatu). Kompleks se nalazi u neposrednoj blizini skijališta, a do prvog ski-lifta je potrebno samo 150 metara.

Vaš će boravak biti bezbrižan zahvaljujući odlično opremljenim apartmanima (26-86 m2) koji imaju terasu ili balkon, opremljenu kuhinju (električni štednjak, mikrovalna pećnica, perilica za suđe), sobu za skijašku opremu, te SAT TV s francuskim i drugim programima (uz nadoplatu) a snježne radosti su zagarantirane na vrhunskom francuskom skijalištu.

Iako je dandanas ovo skijalište četvrto najveće skijalište u Francuskoj i već desetljećima privlači ljubitelje skijanja i zimskih sportova (skijalište je bilo uređeno već u 1920-im!), les Sybelles je relativno nepoznato mjesto u savojskim Alpama. Velika površina skijaškog središta les Sybelles udružuje šest individualnih skijališta u pravi skijaški raj dug čak 310 kilometara a pogled koji se od tamo pruža oduzeti će vam dah.

Pojedine skijaške stanice La Toussuire, Le Corbier, St. Jean d'Arves, Les Bottières, St. Sorlin d'Arves, St. Colomban i Jarrier rasprostiru se na nadmorskoj visini između 1.500 i 1.800 metara, djelomično leže na brdovitoj i suncem okupanoj planini nad dolinom Maurienne, koja obiluje snijegom, dok se preostali dio nalazi na obadvije strane prijelaza Croix-de-Fer i Glandon, slavnih zbog biciklističke staze Tour de France. Ono što će vas najviše oduševiti je povezanost skijaških staza i odlična infrastruktura skijališta, koja uključuje 80 skijaških naprava te ćete zasigurno ovu skijašku avanturu još dugo nositi u sjećanju. Stoga, skije na rame i pravac Francuska!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?