Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su je kritizirali

Mladenka iz Srbije podijelila video s vjenčanja i naišla na osude: 'Treba te biti sram'

@mitovna
06.06.2024.
u 12:30

"U crkvu se ne ulazi kao da ideš u disko..."

Fitness trenerica Nađa Mitov iz Novog Sada podijelila je na TikToku videozapis svog crkvenog vjenčanja, ali našla se na meti kritika zbog toga što je većinu vremena sjedila, ali i zbog izbora svoje vjenčanice. 

Komentari su bili oštri: "Zašto ti i kuma sjedite?", "Odakle ti ideja da sjedneš?", "Jadan mladoženja" i "Treba te biti sram". Naime, na snimci se vidi kako mlada većinu vjenčanja sjedi, dok njen suprug stoji pored nje te je drži za ruku. 

 

@mitovna Koja je verovatnoća da vam bude loš veče pre venčanja?😏 #epacaoljudi #viralno #srbija #pravoslavlje❤️☦️🇷🇸❤️ #balkan #vencanica #svadba @VIKKI’S GIRLS ♬ Take Me To Church - Hozier

Neki su bili nezadovoljni i njezinim izborom vjenčanice, bijele satenske haljine s dekolteom i velikim prorezom na nozi: "U crkvu se ne ulazi kao da ideš u disko", "Djevojko, ovako se ne dolazi pred svećenika", "Gdje je pop koji je ovo dozvolio?" i "Barem si se mogla obući".

Međutim, Nađa je objasnila da je noć prije vjenčanja povraćala i završila na infuziji. "Samo kad smo preživjeli ovaj dan", napisala je u videu koji je pregledan 1.2 milijuna puta, dok je opis glasio: "Koja je vjerojatnost da vam bude loše noć prije vjenčanja?"

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

 

Komentara 6

V0
Vlaskoulicanec4.0
15:38 06.06.2024.

E hvala da smo saznali ovu važnu vijest iz komšiluka.

Avatar Retro
Retro
12:52 06.06.2024.

Danas sve žene misle da je vrh mode izazivati najniže muške požude kao što rade dame noći u 1 ujutro.

Avatar MicroCube
MicroCube
19:42 06.06.2024.

Pulitzer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije