Prizivaju sunce

Mladenke dan prije vjenčanja zakopavaju kobasice u zemlju: 'Stvarno djeluje'

TikTok
29.07.2024.
u 15:30

Nadaju se najboljem, ali pripremaju se za najgore. Praznovjerne buduće mladenke kažu da će ovako osigurati sunčan dan za svoje vjenčanje.

Evo podsjetnika da zakopate kobasicu noć prije vjenčanja, kaže Meg, kreatorica sadržaja o vjenčanjima iz Velike Britanije, u svom TikTok videu, na kojoj mladenka zakopava komad kobasice u vrtu. 'To bi trebalo spriječiti kišu na dan vašeg vjenčanja, dodala je Meg u opisu videa, koji je prikupio više milijuna pregleda. 'Srećom, uspjelo je', tvrdi.

Bratwurst, chorizo, kielbasa - vrsta kobasice očito nije bitna. Slično kao i tradicija 'nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno, nešto plavo' ili stara vjerovanja da je loša sreća da par vidi jedno drugo prije nego što stignu do oltara, čin zakopavanja kobasice kako bi se spriječilo loše vrijeme je ludi običaj star desetljećima.

 

@dannieturnock Plant a sausage the night before you’re wedding! #plantasausage #nightbeforewedding #weddingtips #foryou #organisedbride #weddingtiktok #preparingwedding #2024brides #2025brides #sunsetphoto ♬ Sunshine (Tribute to Gabrielle) - Single Sessions

 

Mladenke poput Erin McGregor, sestre UFC borca Conora McGregora, poduzimaju sve mjere opreza. I ona je objavila video o 'pričama starih baba' vezanih uz vjenčanja, na svom Instagramu. Erin je također otkrila da će slijediti običaj zakopavanja Praškog Malog Isusa u zemlju za sreću na dan vjenčanja.

Čini se da mladenke imaju dovoljno uspjeha s kobasicom. 'Zakopajte kobasicu noć prije vašeg vjenčanja ... isprobano i testirano,' pohvalila se Kayleigh, djeveruša, koja je zabilježila kako škotska mladenka Lauren zakopava kobasicu i uživa u sunčanom danu za vjenčanje. 'Trend' su iskušale brojne druge mladenke i objavile video, pa 'dokaze' kako je ovaj običaj osigurao lijepo vrijeme za njihovo vjenčanje.

Buduća mladenka želi poslati ispričnicu onima koje neće zvati na vjenčanje: 'To je grozno!'

Ključne riječi

Komentara 1

SN
sidereus nuncius
16:29 29.07.2024.

Ma kakvo sunce 😏 Simbolički pokapaju slobodnu "kobasicu" ... od tad samo u njihovom loncu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije