mlada baka

Mladolika baka podijelila tajnu svog nevjerojatno izgleda: 'Sve počinje tuširanjem'

Gina Stewart
05.10.2023.
u 15:30

Žena koju nazivaju 'najzgodnijom bakom na svijetu' nedavno je napunila 53 godine, ali unatoč tome, izgleda kao da je u dvadesetima. Sada je podijelila svoje tajne.

'Najzgodnija baka na svijetu' upravo je proslavila svoj 53. rođendan i odlučila je podijeliti tajnu svoje vječne mladosti, a tu je i zgodan trik za tuširanje koji svi možemo isprobati. Gina Stewart iz The Gold Coasta u Australiji pozirala je za Playboy, ima brojne obožavatelje na društvenim mrežama, a sada je podijelila kako održava svoj besprijekorni izgled, prenosi Mirror.

Gina je objasnila da je najbolji način da održite kožu mladolikom u 50-ima tako da budete hidratizirani, ali tvrdi da nije dovoljno dobro samo popiti čašu vode iz slavine. 'Isključivo pijem filtriranu vodu iz bočice bez BPA, povremeno uživam u kamilici ili zelenom čaju zbog antioksidansa', otkrila je.

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante:

 

Gina je objasnila da je njezin trik s tuširanjem također jednostavan i lak za slijediti, jer ona samo završava tuširanje hladnom vodom kako bi zategnula i osvježila svoju kožu. A nakon što izađe iz tuša, hidratizira je organskim kokosovim uljem. Rekla je: 'Od svoje 19. godine održavam svoju kožu dobro hidratiziranom kako bih zadržala njezin mladenački izgled'.

Otkrila je i da masira čeljust kako bi pospješila cirkulaciju, nosi SPF šminku kako bi se zaštitila od sunca, a redovito ide i u saunu kako bi detoksificirala kožu. A ako to nije dovoljno, podvrgava se terapiji crvenim svjetlom tri puta tjedno kako bi promovirala kolagen i smanjila sitne bore.

VEZANI ČLANCI: 

'Održavam zdravu tjelesnu težinu koja čuva strukturu lica i kolagen, izbjegavajući ekstremni gubitak težine', kaže Gina, 'Liječenjem komorama za krio-zamrzavanje osjećam se osvježeno i euforično, činim to nekoliko puta mjesečno. Redovita analiza moje kose pomaže prepoznavanju nedostataka hranjivih tvari i prema tome prilagođavam svoje dodatke prehrani'.

VEZANI ČLANCI: 

Također tvrdi da je ona 'prvi AI model na svijetu', rekavši da je njezin digitalni alter ego postao viralan i da su obožavatelji opsjednuti. Gina je rekla: 'Ima moje izraze lica - moje oči, usne, kosu, ruke, noge, prsa i stražnjicu, sve rupice i teksture potpuno su integrirane'. Koristeći AI Ginu kako bi ostala mlada i zabavljala svoje obožavatelje, ova baka može potrošiti više svog slobodnog vremena na održavanje svog mladolikog izgleda.

 

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:12 09.10.2023.

Uz ovakav retuš, bit će mlada i sa 100 g.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije