Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naljutila je mnoge

Mnogi bijesne na nju jer je promijenila majčinu staru vjenčanicu: ‘Meni se sviđa, ali svi kažu da je užasna!

Tik Tok
12.01.2024.
u 16:30

Tvrde kako im je bila puno ljepša prije promjene

Mama i kći napravile su poprilične preinake na majčinoj vintage vjenčanici koja je bila namijenjena za kćerino vjenčanje, te su time naljutile mnoge, iako se njima krajnji rezultat svidio.

Naime, Sarah je (@sarah_wolak) podijelila video s više od 1,6 milijuna TikTok pratitelja, a u njemu pokazuje kako isprobava vjenčanicu s lepršavim šlepom dok njezina mama označava mjesta za prilagodbe i promjene, piše The Sun.

@sarah_wolak Replying to @Angelicah127 transforming my moms wedding dress 🤍✨🫶🏻 #engaged #weddingdress ♬ original sound - Sarah🦋

"Moja mama prilagođava svoju vjenčanicu kako bih je i ja mogla nositi na svoj poseban dan", napisala je u videu. Sarah se okrenula i otkrila sve detalje svog svilenog šlepa sa srebrnim vezom i steznikom na leđima.

Mnogi su stoga bili zaintrigirani i tražili su naknadni video: "Prekrasno, ali moram vidjeti konačni rezultat", napisao je jedan komentator. Sarah je rado udovoljila, otkrivši da su se odlučile na rezanje šlepa haljine za mnogo kraći komad. Ljudi su u komentarima podijelili svoja razmišljanja o transformaciji - mnogi su bili bijesni zbog promjene. "Anđeo je upravo izgubio krila", dramatično je komentirala druga korisnica.

Ogroman broj gledatelja smatrao je da je haljina bila bolja prije promjene. "Sada izgleda kao kostim za maškare", tvrdio je netko treći. “Vilica mi je pala od užasa”, glasio je još jedan komentar.  Neki su poštovali njenu i maminu odluku iako se nisu nužno slagali s njom: "Bilo mi je ljepše kada je bilo duže, ali i dalje je divno, a na kraju je bitno samo da je tebi lijepo", pisalo je u jednom komentaru punom podrške. 

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

Komentara 1

MI
mikimouse12
02:45 13.01.2024.

Haljina sa Aliexpressa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije