Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE MOŽE VIŠE IZDRŽATI

'Moja žena se ne želi seksati već četiri godine, pa sam odlučio imati aferu'

Shutterstock
19.05.2022.
u 21:14

Ne zanima ju seks i ne želi uopće razgovarati o tome

- Moja supruga i ja nismo se seksali četiri godine, a ja se ne mogu niti sjetiti kakav je to osjećaj. Ne zanima je seks i ne želi ni razgovarati o tome. U braku smo 20 godina, ja imam 48 godina, a ona 46. Dosta mi je da ležim noćima u krevetu i osjećam se frustrirano i neprivlačno dok ona samo čita knjigu. Ako je dodirnem, odmahne glavom i okrene se. Nedostatak seksa će me otjerati u zagrljaj druhe žene - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

Kad su bili mlađi stalno su se seksali i bili su jako strastveni, ali prije četiri godine njegova supruga je odjednom potpuno prestala biti zainteresirana za bilo kakvu intimu s njim. Godinama je pokušavao s malim znakovima pažnje, s nježnim dodirima i poljupcima, ali ona ga je svaki put odbijala. Jedna njihova susjeda mu je nedavno jasno dala do znanja da joj se sviđa, a njemu je vrlo teško odoljeti joj. Voli svoju ženu i teško mu je, no jednostavno ne može više bez seksa

- Nerealno je da vaša žena očekuje da ostane sretni u braku bez seksa. Morate razgovarati s njom i reći joj da ste na prelomnoj točki. Ako shvati da bi vas mogla izgubiti, to bi je moglo natjerati da počne rješavati problem skupa s vama, ali i da shvati da vas to zaista jako muči. Čudno je da je odjednom izgubila želju za intimom, možda joj se dogodilo nešto što je razlog ovakvom ponašanju. Razgovarajte i s nekim izvan vaše situacije o svemu ovome. Može biti i psihoterapeut, a može biti i neka vama bliska osoba kojoj vjerujete - odgovorila mu je Deidre. 

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Komentara 3

NO
NOPROFOR
09:39 22.05.2022.

Sasvim jasno, neki lik je zenku razvalio i ona se ne zeli vraćati na nizi nivo uzitka.

MO
montello
14:50 20.05.2022.

Imas i pravo ako nece ona hoce druga.

ZA
zagi101
23:34 19.05.2022.

uvijek isti savjeti, morate međusobno razgovarati i riješiti neslaganja i sve će biti super, hahahaha, ma najbolje mu je da si nađe frendicu bez obaveza jer inače niš od sexa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije