Kritična ljepotica

Monica Bellucci: Daleko sam od savršenstva, tijelo mi više nije isto

monica belucci (1)
Grazia
07.05.2012.
u 00:01

Spretna sam u prikrivanju svojih nedostataka, otkrila je po mnogima najljepša žena na svijetu talijanskoj Graziji

Jedna od najljepših žena svijeta, Monica Bellucci, otkrila je talijanskoj Graziji da se ne smatra posebno zgodnom.

– Nakon što sam prvi put rodila, tijelo mi se počelo mijenjati, a sad me, vjerujte, doista počelo izdavati – iskrena je 47-godišnja Monica, koja je prije dvije godine rodila svoju drugu kćer. Dodala je da savršenstvo ne postoji, a sve i da postoji, bilo bi vrlo dosadno. Na pitanje novinarke kako se osjeća kao ljepotica koju mnogi doživljavaju savršenstvom, Bellucci je, prenosi Grazia, bila iskreno iznenađena te odgovorila:

– Ja sam daleko od savršenstva, samo sam spretna u prikrivanju svojih  nedostataka.

– Nikad nisam htjela biti vrlo mršava, naprotiv, uvijek sam se borila protiv tog kanona ljepote, kojeg osobno ne razumijem – otkrila je Bellucci, koja smatra da bi se žene trebale vratiti svojoj ženskoj strani.

– Mislim da bi žene trebale odgajati svoju djecu, voljeti ih, provoditi vrijeme s njima. Društvo koje to ne dozvoljava za mene je bolesno – oštra je talijanska glumica.

Na pitanje što je za nju ženstveno, glumica je rekla:

– Nositi ruž i kada vam je 80 godina, baš kako što je to činila moja prekrasna baka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije