Nova kolekcija

Mulberry Del Rey torba od ponedjeljka napokon u dućanima

del rey (1)
Foto: Arhiva VL
1/8
30.08.2012.
u 10:56

Mulberry kolekcija za jesen/zimu 2012. od ponedjeljka napokon dolazi u dućane i online shopove, a najtraženiji komad je Del Rey torba inspirirana pjevačicom Lanom Del Rey

Rujan će biti mjesec kad sve modno osviještene djevojke napokon dolaze na svoje, nakon dugog čekanja. Naime, od ponedjeljka u dućane i online shopove dolazi dugoočekivana Mulberry kolekcija za jesen/zimu 2012. Naravno, najtraženiji je komad iz kolekcije Del Rey torba inspirirana pjevačicom Lanom Del Rey, čiji retro i klasičan stil neodoljivo podsjeća na Nancy Sinatru.

Od kada su na zadnjoj reviji u veljači DJ Leigh Lezark i glumica iz Downtown Abbeya Michelle Dockery prve nosile torbe, svijet je za njima poludio, a napokon je došao trenutak kad se mogu kupiti. Za najjeftiniju Del Rey torbu izdvojit ćete oko 10.000 kuna, a možete izabrati između šest stilova torbe, od obične crne do metalik zmijske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije