Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirao se

Muškarac isplanirao i platio romantični odmor iz snova: 'Sve se izjalovilo kad se djevojka odbila vratiti!'

Shutterstock
23.04.2024.
u 15:30

Rekla mu je da želi pronaći sebe i razmisliti o njihovoj vezi

28-godišnji ispričao je kako je isplanirao dvotjedni romantični odmor sa svojom djevojkom te da je sam platio letove i hotele jer trenutno zarađuje više od nje, pa joj je želio priuštiti 'odmor bez stresa'. Rekao je da je sve išlo sjajno do zadnjeg dana kada mu je djevojka priopćila nešto čemu se nikako nije nadao, piše Mirror. 

Umjesto da zajedno odlete kući, 27-godišnjakinja je željela sama produljiti putovanje kako bi 'pronašla sebe' i sama 'razmislila' o njihovoj vezi. Muškarac je bio potpuno šokiranom njezinom odlukom i nije mu bilo jasno što se događa. Novi šok bio je kada mu je rekla da želi da joj on financira ostatak putovanja.

VEZANI ČLANCI:

 

"Bio sam povrijeđen i rekao sam joj da ako osjeća da joj je potrebno vrijeme koje će provesti sama, onda bi također trebala biti financijski neovisna tijekom ovog produženja svog putovanja", napisao je muškarac na Redditu. "Rekao sam da neću plaćati njezinu novu povratnu kartu kad god se odluči vratiti."

Žena je od tada napadala svog dečka, nazivajući ga 'sebičnim', te ga je optužila da joj ne daje podršku. "Neki naši prijatelji kažu da sam loša osoba jer sam je ostavio na cjedilu u stranoj zemlji bez financijske pomoći", dodao je. Tisuće korisnika pohrlilo je u komentare kako bi podijelili svoja razmišljanja - a mnogi su podržali odluku dečka da ne financira povratni let svoje partnerice. Zapravo, mnogi su poticali muškarca da prekine vezu - opisujući je kao 'najcrveniju od svih crvenih zastava'.

"Bili ste podrška i nesebični. Niste se žalili ili joj otežavali išta. Poštivali ste njezinu odluku da ostane i 'pronađe sebe'. Podrška ne znači nužno da morate platiti za njezin izbor", napisala je jedna osoba. "Ne, niste je ostavili u stranoj zemlji bez financijske pomoći. Ona je odlučila ostati. Sve što ste učinili bilo je poštivanje njezine odluke. Međutim, nije bila vaša obveza financirati njezinu odluku", komentirao je netko drug. Treća osoba se složila: "Zvuči kao da se želi 'pronaći' neke Talijane. Ovo bi za mene bio vrlo jasan kraj veze. Čvrsto sumnjam da ste primijetili da se povukla u posljednjih nekoliko mjeseci." "Žao mi je prijatelju, zvuči kao da je ovo početak prekida s njezinim komentarima o pronalaženju sebe i razmišljanju o vezi", glasio je još jedan komentar. 

Suprug ju je ostavio čim je dobio vizu: ‘Sve nas je prevario!’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije