Genijalna je

Muškarac ju je uvrijedio da je debela, a njezin odgovor oduševio mnoge

Katie/TikTok
30.06.2021.
u 13:30

Pravila se da je sve uredu, a onda mu je odjednom vratila za uvredu.

Korisnica TikToka, Katie, na svom profilu objavljuje najsmješnije i najneugodnije poruke koje je primila i izmijenila s muškarcima na aplikacijama za spojeve. 

Tako joj se jednom prilikom javio mladić i rekao da je zaista lijepa, ali da bi trebala skinuti koji kilogram, pa bi bila savršena. Zbunjeno ga je pitala što pod time misli, a on je odgovorio da je po zanimanju osobni trener, pa je poruka trebala biti samo konstruktivna kritika koja mu je pala na pamet zbog 'profesionalne deformacije'.

Katie je rekla da razumije, a taman kada je mislio da se izvukao iz situacije, ona mu je rekla da bi bio savršen kada bi postao druga osoba. "Oprosti, što?", pitao je, a ona mu je snalažljivo odgovorila da je terapeut, pa je zbog 'profesionalne deformacije' primijetila njegov loš karakter.

Pogledajte video:

@katielacie

He had the credentials to body shame me though. ##onlinedating ##tinder ##bumble ##dating

♬ original sound - Katie Lacie

Ljutito je rekao da se ne bi tako trebala razgovarati s muškarcem, a ona mu se ispričala: "Oprosti, ali ja ovdje vidim samo nezrelog mladića."

Uporni kritičar predložio joj je metodu s kojom bi mu se mogla iskupiti, ali i skinuti kilograme, a ona mu je kratko i jasno rekla da je odvratan. 

Kako prenosi UNILAD, mnoge žene su podržale Katie i oduševile se njezinim snalažljivim odgovorom na uvredu koju je primila.

Djevojci poslao poruku putem Tindera i pitao: 'Ti si ova debela?'

1/1
Ključne riječi

Komentara 2

KR
Korisnik.ri
15:57 01.07.2021.

Koga briga šta je žena odgovorila. Trener joj preporučio da smrša, a ona vrijeđa. Tipično za ženu. Danas kad vidiš ženu da čini zlo, pokušajte joj nešto reći pa ćete vidjeti jezičine. Sramota na što su zapadnjakinje zene uradile od sebe. A i on je budala, sta će joj se i obraćati, najbolje je ne obraćati se ženama. Òženi se i kloni se žena, jer su većina postale zlobne i teške na Zapadu. Islam i muslimanke će sačuvati ženstvenost, ove zapadnjakinje se ponašaju poput vukova

DU
Deleted user
10:10 01.07.2021.

i sad se svima pohvalila da je debela i pametna uz to što još trančira-objavljuje poruke namijenjene samo njoj? sramota, sigurno ima 3-4 profila.. nek joj se više nitko ne javi... i opet članak-reklama za tuk-tik i aplikacije za spojevee na koje na kraju nitko neide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije