Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Na pranje kose i frizuru žena godišnje potroši četiri dana

FRIZURA
16.06.2010.
u 08:00

Britanke u prosjeku tijekom svog života potroše čak 27.722 funti za njegovanje koje.

Prosječna žena na ljepotu svoje kose potroši znatno veću količinu novca od muškarca, pokazalo je istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji.

Kako je objavio Daily Mail, Britanke u prosjeku tijekom života potroše 27.722 funti za njegovanje kose. Najviše tog novca ostavlja se frizerima, a ostatak je za šampone, regeneratore, sušila za kosu, četke i ostale proizvode za oblikovanje kose.

Na kosu se troši i puno vremena. Prosječna žena tjedno potroši jedan sat i 53 minute na pranje, sušenje i stiliziranje. To godišnje iznosi četiri dana. Samo pranje i sušenje kose ženama godišnje odnese dva i pol dana. “Peglanje”, kovrčanje i češljanje dodatnih dan i pol. Muškarci navodno na kosu tjedno potroše samo 39 minuta.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Svećenik
Svećenik
08:13 16.06.2010.

ljubo česić rojs, dečki iz knežije i dubrave ni minute

VU
vucko
05:21 20.06.2010.

niti 27.770 Britankama ne pomaze mnogo. Jednom sam poslovno oko 11 sati prije podne morao posjetiti jednu Britanku u Londonu a ona mi otvori vrata sa metalnim viklerima na glavi.U toku kasnijeg razgovora saznmao sam da ovako bez smetnje moze bolje gledati TV program !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije