Rock of ages

Nabildan, tetoviran i našminkan: Tom Cruise kakvog još niste vidjeli

tom cruise (1)
w magazine
08.05.2012.
u 00:01

Uloga Staceeja Jaxxa takva je da sam stalno morao u prvi plan gurati svoju seksualnost, rekao je Cruise

Gol do pasa, istetoviran, našminkan, u klinču s dvije atraktivne plavuše – e, to je prizor u kakvom se Tom Cruise ne viđa svaki dan!

Poznati glumac osvanuo je u ovome izdanju na naslovnici magazina W, koji bi se uskoro trebao pojaviti na kioscima, kako bi najavio svoj novi film Rock Of Ages, ekranizaciju uspješnog broadwayskog mjuzikla.

– Uloga Staceeja Jaxxa takva je da sam stalno morao u prvi plan gurati svoju seksualnost – rekao je Cruise koji je na naslovnici W-a pokazao zadivljujuću formu.

U filmu se uz Cruisea pojavljuju mnoge hollywoodske zvijezde – Alec Baldwin, Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Russell Brand, Paul Giamatti itd.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Z2
znatiželjna_2
11:30 08.05.2012.

pa nije nabildan

DU
Deleted user
08:41 10.05.2012.

U hrvatskom jeziku se ne kaže pas već struk. Naučite Hrvatski jezik, famozni večernjakovi novinari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije