Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samopouzdana je

Nema zube, no kaže da se osjeća prekrasno: 'Muškarci to isto obožavaju!'

TikTok
01.07.2024.
u 15:30

Tvrdi da joj je čak bilo lakše izlaziti s muškarcima na spojeve nego prije

Jedna žena koja nema zube, nije dopustila da njezini problemi utječu na njezino samopouzdanje, sudeći po videu koji je postavila na TikTok. Korisnica @To0thlessQueen, koja često postaje viralna i ima više od 400.000 pratitelja na platformi, djelovala je bezbrižno dok je ponosno paradirala svojim oblinama - i zubnom protezom, piše Mirror. 

Na pitanje je li "teže izlaziti" i je li muškarcima "stalo" što ona ima zubnu protezu, @To0thlessQueen je objasnila: "Bilo mi je lakše izlaziti, ali ja sam s istom osobom već pet godina. No u na početku mi je to dalo više samopouzdanja."

@to0thlessqueen Surprise 🤭 #Denture #Dentures #dentureconfidence #funny #laugh #denturecomedy #smile #toothless #To0thlessQueen #Queen #confidence #confident #beauty #beautiful #foryou #comedytiktok #denturesatayoungage #denturegang #funny #funnyvideos #teethtok #surprise #loveyourself #selflove ♬ Nasty - Tinashe

Neki korisnici s protezama rekli su da su njihovi muški partneri više nego sretni. "Moj muškarac definitivno nema nikakvih pritužbi", izjavila je jedna korisnica. Druga se složila: "Stvarno. Moj partner je rekao da je bolje bez njih. To je prava stvar. Pročitala sam na Redditu da i brojni drugi muškarci misle isto. To mi je podiglo samopouzdanje."

U gotovo svim svojim videima ona samouvjereno pokazuje kako izgleda bez zubiju, a redovito se i šali na svoj račun, te pokazuje s kojim se problemima često susreće. Mnogi korisnici joj u komentarima često zahvaljuju što objavljuje takve stvari, tvrdeći da im pomaže u nošenju s tim problemom. 

Najpopularniji video @To0thlessQueen pogledan je nevjerojatnih 12,8 milijuna puta. U videu ona vadi zubnu protezu iz usta, a zatim ju ponovno stavlja i smije se. Prikvačena na njezin profil, njezina poruka je jednostavna: "Lijepa si bez obzira na sve! Budi vjerna sebi." 

Dečko ju je nazvao debelom pa je prekinula s njim: 'Izgubila sam 30 kilograma i zablistala!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije